164 siduriketas

Loogiliselt võttes ei tohiks ühelgi masinal siduri vahetamist segada mootor, et selle peaks siduriketta vahetamise pärast eemaldama. :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

164 siduriketas

Alfa Romeo 33 wrote:Loogiliselt võttes ei tohiks ühelgi masinal siduri vahetamist segada mootor, et selle peaks siduriketta vahetamise pärast eemaldama. :wink:
Ma selles loogikas nii kindle igaks juhuks ei oleks, sest nt 156-l tuli käigukasti eemaldamiseks mootorit veidikene tõsta, nii samuti nagu ühel vanemal Maseratil :wink:

164 siduriketas

Luman wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Loogiliselt võttes ei tohiks ühelgi masinal siduri vahetamist segada mootor, et selle peaks siduriketta vahetamise pärast eemaldama. :wink:
Ma selles loogikas nii kindle igaks juhuks ei oleks, sest nt 156-l tuli käigukasti eemaldamiseks mootorit veidikene tõsta, nii samuti nagu ühel vanemal Maseratil :wink:
No veidike liigutada/tõsta on teine asi, kuid mootorit päris maha võtma ei pea siiski vist ühelgi autol, kuigi erand kinnitab reeglit! :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

164 siduriketas

mina lasin Elvas ühel vanal tegijal oma siduri ketta taastada. needib uued rõngad peale sinna lihtsalt. pole halbu sõnu kulnud veel selle tegija kohta. raha kulus vist mingi 250.- vms.