Alfa 156 juhi roolist airbag välja kargand. Vaja nüüd selgitada välja, kas taastada on mõtet või ei.
Kuulsin juttu, et kui üks ainult väljas, siis võimalik aju nullida ja airbag lihtsalt ära vahetada ning kõik korras. Teenindusest pole vist mõtet küsida, seal öeldakse raudpolt, et osta uus aju.(nende jaoks lihtsam)
Ning kui keegi teab, äkki avaldab mingeid hinnakesi, palju airbag, aju vms potensiaalselt vahetust vajav jubin maksta võib.
AIR-bag väljas: kas uus airbag või airbag välja kakkuda.
#2...mina ei soovitaks kõike airbäägiga seonduvat põlve peal parandada ja vahetks kasvõi aju kui vaja, misiganes see "ajuvahetus" tähendab, jube paha ikka kui asi litaka paneb lambist, sõidad nagu miini otsas...
#3Mul see õhkmadratsi lamp põleb armatuuris. Käisin mingi suvel uurimas Auserist, et mis toimub
. Öeldi et aju vaja vahetada
, aju hinnaks öeldi kusagil 8 kilo. No nüüd enam pole küsimas käinud, et palju maksab
Öeldi et kui see põleb siis airbag ei funka. Vahetaks selle ära kui ei oleks vaja roolilati jaoks raha koguda 

#4mulle öeldi, et seda lambikest saab ära kustutada mingi takisti vahele jootmisega (pooled saksast vms kohast toodud autod sõidavad ilmselt nii ja see ei kehti ainult alfade kohta). Aga kui korda teha, siis uus padi pidi ca 3k olema ja kui ainult üks padi väljas, siis ei pidanud päris aju vahetust vaja olema. Seda rääkis mulle üks väidetavalt tõsine alfatundja.
#5Minu teada auseris enam küll ühtegi alfatundjat ei ole, rääkimata siis veel tõsistest
Hetkel pöördun mina kõigi oma probleemidega esmajärjekorras pirni tänavale ja siiamaani on kõik murde ka kiiresti ka korralikult lahenduse leidnud 

#6Tundub et peab kah seda Pirni tänava kohta vaatama minema. Vaja nii aribagi kontrollida ja siis seda roolilatti kah. Ehk pakuvad nad rahakotile rõõmsamaid numbreid 

#7...auseris oli Ranno väga väärt tgelane, aga temagi jah TRK pirnikas, niiet head teed puuviljamaailma...
#9nii, nüüd ehk saab probleem lahenduse. Sain aju ja padja ja ohurihmad, nii et kui aju õigesti maha võeti, siis ei hakka isegi tuli armatuuris põlema loodetavasti
Kuigi enne õhtud hõisata ei või... asjad tuleb ikkagi külge ka kruvida veel.

#10Kas uued või lammutusest?vedruseib wrote:nii, nüüd ehk saab probleem lahenduse. Sain aju ja padja ja ohurihmad, ...
#11jah tahaks kah teada kus sa selle aju said
Läheb endalgi vaja

Läheb endalgi vaja

#12ohoh, tõsisem 156 esiosade ümberdisainimine alanud?
#14kasutatud bäägid... neid kahjuks palju ei liigu ja pole isegi kasutatud variandina eriti odavad....
Poest juhipadi ca 10k
Turvarihmad kumbki 3,5k
Aju 6,5k
Komplekt aju, mõlemad eelpingutitega rihmad ja juhiturvapadi tavaliselt kuskil 15k... kauplemise küsimus.
Kuskil siin foorumis pakuti mulle Jaano kontakti. Tal natuke kogemusi selliste asjade leidmisel. Mul praegu kahjuks pole nr't käepärast.
Poest juhipadi ca 10k
Turvarihmad kumbki 3,5k
Aju 6,5k
Komplekt aju, mõlemad eelpingutitega rihmad ja juhiturvapadi tavaliselt kuskil 15k... kauplemise küsimus.
Kuskil siin foorumis pakuti mulle Jaano kontakti. Tal natuke kogemusi selliste asjade leidmisel. Mul praegu kahjuks pole nr't käepärast.
#15niisiis... sain küll uued tükid, aga tundub, et aju ei sobi. On see võimalik, et sama aasta 156, aga lihtsalt 2,0 mootoriga, on teistsugune ja seega 2,5mootoriga isendi jaoks kõlbmatu????
Fakto's igatahes pettusin... Nad ütlesid kohe kiiresti, et aju ei tööta, kuigi teame, et töötab ja põrutada pole saanud. Ei võinud öelda, et aju vbolla töötab, aga nad ei tea seda, sest nad ei pääsenud sellele miskipärast programmiga ligi. Pärast igaljuhul selline asi selgus...
:S:S:S on tegelased...
Pakuti hoopis uut aju... võimalik tellida 6600 raha eest
Õnneks on Jaano mõistlik inimene ja saame kaubale, kui seda aju minu masinale ei õnnestu panna... otsime mõne teise
Fakto's igatahes pettusin... Nad ütlesid kohe kiiresti, et aju ei tööta, kuigi teame, et töötab ja põrutada pole saanud. Ei võinud öelda, et aju vbolla töötab, aga nad ei tea seda, sest nad ei pääsenud sellele miskipärast programmiga ligi. Pärast igaljuhul selline asi selgus...
:S:S:S on tegelased...
Pakuti hoopis uut aju... võimalik tellida 6600 raha eest

Õnneks on Jaano mõistlik inimene ja saame kaubale, kui seda aju minu masinale ei õnnestu panna... otsime mõne teise