K: alfa romeo

kas keegi oskab öelda midagi alfa romeo 164 3.0 v6 q4 kohta midagi ?
olen suht algaja alfa sõber ja ei tea kas tasub sellist isendit kohe osta
aasta on 94, nahksisu, elektri lisad, mootori hooldus on tehtud, ja ega ma ei oskagi midagi kirjutada rohkem.
välimuselt on väga ilus :icon_thumbup:
Last edited by ants on 15 Jun 2010, 21:22, edited 1 time in total.

:icon_think: ega see juhuslikkult punast värvi pole? originaal kärgvelg talverehvidega ja 5 kodaraga suve valukad kaasa? üldiselt, kui suht viimase raha selle alla paned, siis ei soovitaks. Kui raha pole probleem, siis väga hea valik :icon_thumbup: aga pane jah rohkem infi selle kohta kirja-üks punane q4 veel hiljuti minu omanduses olnud, sai sõbrale müüdud ja sõber vahetas selle maasturi vastu... selle hingeelust oskaks sulle rohkem rääkida, kui ikka on sama masin...

sel juhul... ära hakka end parem sellega nöökima :roll: sest see pold just väga palju paremas seisus, kui see paganama opeli maastur... seal tahaks nellikveo süsteem üle vaatamist saada... oli vist kuskilt tagasilla korpusevahelt õli välja löönud ja need hüdro torud paagipeal tahavad tegemist ning sidur pole enam esimeses nooruses. headest külgedest, roolivõimu pump käis remondis, hammasrihm vahetatud, koos veepumbaga, hüdrotorusid sai ka voolikutega juba mõned asendatud, taga pidurikettad vist vahetati ära ja mõned pisiasjad veel... Kui saladus pole, siis mis hinnaga nüüd pakkub seda?

:icon_hi:

32 ei ole palju :icon_angel:

AGA sisetunne ütleb, et see auto tahab enamvähem kereni kiskumist ja uut ehitust :roll:

niipalju, kui mina jõudsin märgata, siis enamus kogu hüdraulikasüsteemist lonkas mingil ajahetkel ning ka osa elektroonikast oleks hädasti ülevaatamist tahtnud

P.S. juttude järgi on lekked süsteemist ning ärakukkuv nelikvedu põhjustatud/võimelised põhjustama ka oluliselt :roll: hinnalisemate asjade, kui torustiku remonti :mrgreen: ning kogu kompoti remont võib küündida kaks-kolm korda kõrgemale kui see hind... aga praegu spekuleerin. Kui tahad omale hirmrasket esiveolist Alfat, siis ei ole summa siiski suur :grandpa:
Tegelikult ma olen normaalne....