Alfa 164 aju(d)

kui ECU-d otsid, siis see peaks siiski paiknema keskkonsoolis maki all (kui keegi seda relokeerinud :lol: pole-> igaks juhuks vaata ka kindlalaeka lähedusse, võibolla on sinna viidud)

airbagi aju peaks asuma kõrvalistuja ukse juures... kliimaseadme oma kliimaseadmes sees ja ABSi oma rooli all...

AR control (ehk siis suurem osa siseandmestikust) peaks paiknema näidikuploki taga...

kuna sul ei ole Q4 siis AWD ja amortideCU asukohta ei hakka mainima :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa 164 aju(d)

:oops: kohe targem... :lol:

ts@nüüd läheb uurima, misasi seal kõrvalistuja ukse juures on... ja mispärast sinisel on ECU maki alla pistetud :? (uuel pole maki peale jõudnud veel :oops: vaatasin tollestsama katte alt ning miski karbikese moodi asi sealt vastu piilus :lol: enam ei eelda :lol: )

Alfa 164 aju(d)

niisiis-> ei leidnud ma immo skeemi (leht kadunud kahjuks...)

küll aga :roll: leidsin, et motronic on võimeline mootori ära tapma :? (cut-off siis) ning toimetab ta sellega siis kui tema arvates on tekkinud suur oht mootori täisväärtuslikule elule :lol:

ehk siis veelkord soovitus-> võta ecu lahti ning vaata, kas kõik konded ja rajad terved on (teatavasti ülepinge kipub kondekaid lammutama :( )

muuseas-> motronic 1.7-t kasutavad veel 92-> 94 Thema (2,0) ning 91->94 318 ja 518 (ehk õnnestub neilt katsetamiseks ECU leida :?: )