On suur toenaosus et yle jaab yks selline sibjektis mainitud isend. Teen praegu nii oelda turuuuringut, et kui palju voiks olla teoreetiliselt huvilise selle auto uueks peremeheks.
asja jaakvaartus on praegu 178 751,28+km
PS Voimalik on liisingu jatkamine.
J.
M: Alfa 156TI 2.0 aastast 2004
#2rohkem infot. oleneb milliseks kujuneb kuumaks...hetkel just kaalun kas jätkata ühe 147 liisingut või siis võtta 156..?
#3khm-khm
tunneks tagasihoidlikult huvi miks maha tahad müüa ja mis asemele plaanis, omast kogemusest kiidan 156Ti-d aint takka... kas must või punane muidu?
tunneks tagasihoidlikult huvi miks maha tahad müüa ja mis asemele plaanis, omast kogemusest kiidan 156Ti-d aint takka... kas must või punane muidu?
#4alfanatico wrote:khm-khm
Ega ma seda kerge sydamega ei tee, sest 156TI on mu senistest Alfadest koige parem. Tegemist on musta isendiga. Eriti kiidaks ma uut mootorit JTS'i ja tehase seadistuse pidureid, mis minu arvates on vaga head.
Ja nyyd, siis koige tahtsam - miks myya soovin - Pohjus lihtne myygis on Brera ja too praegune auto, samas vaga hea auto, on ainuke takistus Brera omanikuks hakkamisel. Muid pohjuseid pole
#5Gerrit wrote:rohkem infot. oleneb milliseks kujuneb kuumaks...hetkel just kaalun kas jätkata ühe 147 liisingut või siis võtta 156..?
Hmm, ma pean veidi asja uurima. Kui pikaks perioodikas sa teoreetiliselt soovid liisingut votta?
#6...krt, seda ma arvasin
...mõte pole paha, sest brera väga hea hinnaga tglt

#7alfanatico wrote:...krt, seda ma arvasin...mõte pole paha, sest brera väga hea hinnaga tglt
Taiesti oige jutt. Ja too oleks juba ka hoovis mul seismas ... paraku praegusest kah samuti heale autole on vaja leida uus omanik ja see on palju keerukam ylesanne.
#8aga kas sa oma vana neile müüki jätta ei taha
või on ..... kaotus liig suur? tavaliselt nii tehakse
(aga ise pole veel kunagi proovinud)
või on ..... kaotus liig suur? tavaliselt nii tehakse

#9spark wrote:aga kas sa oma vana neile müüki jätta ei taha
või on ..... kaotus liig suur? tavaliselt nii tehakse(aga ise pole veel kunagi proovinud)
Ma pean ytlema et see liisingu asi selles suhtes on yks ara ytlemata segane.
Jah saaks tagasi anda kyll, aga hada selles et sellist erilist autot on meie banaanivabariigis vaga keerukas realiseerida.