Ostuabi: Saksa Auto Alfa Romeo 166

Tere.

Auto24st jäi silma sellinne isend: http://www.auto24.ee/used/685102" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas keegi teab auto ajalugu või on käinud vaatamas? Auto ise on üsna soodsa hinnaga ja loomulikult tean ,et ilmselt sama palju peaks veel sinna sisse lappima lähimate kuude jooksul. Muidu täitsa pakub huvi aga kuna hetkel töö tõttu eemal ei ole saanud vaatama minna aga mõtlesin ,et uurin foorumist selle kohta natukene. Aga mis rahvas arvab autost? :)

:icon_hi:
Käigukasti simmerling või mõni muu tihend siis ilmselt lekib? Oskad sa öelda mis selle varurattaga on, kas rehv on lihtsalt puruks või on valuvelg täitsa puudu? Kui sillad lääpas siis tuleb suurem veermikuremont - õõtshoovad, puksid, sarniirid? Palju selline töö maksma võib minna? Rihmavahetus tuleks ka ilmselt kohe ette võtta?

Seda varustuse nimekirja seal eriti tõsiselt ei maksa võtta.
Ilmselt see käib nii, et võetakse pildid ette: ...roolivõim, alarm, metallik vist, mingi ekraan on sees- navi, küll need topsihoidjad seal ka kuskilt välja tulevad...
a.k.a Anthrax

Sorry. Ajasin BRC autoga sassi. Üks velg on tõesti puudu. Toda BRC oma võib veel osta( varustus on hea), aga see hõbedane on täielik katastroof. Mootor ühtlaselt ei käi, kast on vana 5 käiku, aku surnud, salong jube( võiks vähemalt veluur olla). Mõlke jagub( alates esitiivast). Muidugi kui investeerida saab ka sellest masinast Alfa .

Mina arvan, et parem võta see raha mida sa remondi alla plaanid matta kah kaasa ja mine koputa selle omaniku uksele: http://www.auto24.ee/used/606873" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolmene on kolmene. Pealegi mulle justkui meenuks ühest ostuabi teemast, et 1 meie foorumi auväärne liige teadis selle omanikku ja julges soovitada.

BRC oma tundub kaa suht mõnus, oleneb ainult mis tal remonti ja vahetamist vajab. Pagasi luuk oleks nagu kõveralt peal.

Edu valimisel!
Last edited by AaduT on 01 Jul 2010, 23:06, edited 1 time in total.

Machinehead - loodan, et tuletatud bändi nimest :icon_roll:
real eyes, realize, real lies :grandpa:

Aga jah - alfa puhul kehtib ikkagi reegel, et parem osta korralik ja remonditud ajalooga auto ja lisaks veel enne ostu lasta üle vaadata. Kui siis ikka osutub heaks, siis tasub osta ja ka isegi turuhinnast rohkem maksta.

See nüüd tänasest minu jagu. Ja vaidleks siin mõnele kohe vastu ka, et mootor töötab päris ühtlaselt ja kõik toimetab.
Mõned iluvead küll on, aga ei midagi ületamatut.

:icon_clap: :icon_clap: Ma nüüd õnnelik Alfa omanik, kaua oodatud küll, aga lõpuks ikkagi.
Tee peal kohtume :captain: