Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

On kellelegi silma jäänud, kas kusagil Eesti oleks võimalik leida kojamehi, millele on sisse ehitatud "veesüsteem". Praegu on Alfa originaal pulgakesed kojameeste küljes ja suht sitasti pühivad.
Panen pildi ka, et segasest jutust aru oleks saada.
Image

see uur unifitseerimine pole kunagi head toonud, läks alfa ja lancia 80nedtatel fiatile - pole midagi head tulnud sest lancia sisuliselt surnud, alfa peaaegu, sama juhtus itaalias maseriga ja ka rootsi saab-i ja volovoga, igast massi jama toodetakse ja kasu mitte kottigi, muidugi poleks võibolla neid marke üldse, kui need poleks mõne suure alla läinud, aga samas kes see ikka solgitud asju ostab, missest et on soodsam toota

nojah Toyota on ju ka igas lagunemis tabelis sees samuti sees ja ka muu kola, see laguneb jubedalt, lihtsalt teised lagunevad rohkem, nagu ka muud nn saksaautod, vana alfa on töökindluse etalon võrreldes kaasaegse saastaga, mu masin(ad) on varuosapoe ees igapäevaseks näidiseks neile kes käivad ja oigavad oma plastik pannidega ja nende juppidega, üdiselt tundub mulle et ka vana alfa, kui juba jooksma saab, eriti üle mõnesaja kroonist kulu aastas ei vaja - lihtsalt töökindlus on tasemel, ma üritan ikka oma autodel juppe vahetada enne kui nad päris läbi on ja siiamaani olen ikka suutnud aastas alla 500.- se kuluga vanakooli masinatel hakkama saada (tõsi ta on, et mõnel masinal läheb ka alla 100.- 5000km läbimiseks jubinaid ja seda pidevalt, sellepärast saigi see suvi alfaga liigeldud et oleks huvitavam)

E.T. wrote:Alfast võib veel asja saada...
http://uudised.ekspressauto.ee/news/aut ... d=32723797" onclick="window.open(this.href);return false;
:icon_clap:
IRW- :mrgreen: mis siis saab :roll: SEAT-i millel on Audi jupid ja Alfa logo :icon_thumbdown:

või antakse Audile, et see teeks omale konkurendi?

pealegi- see on väääääääääääga vana uudis juba :banned: hapukurgihooaeg I guess :roll: esialgne idee tuli pommuudisena juba detsembri algul... nüüd siis üles soojendatud :)

Fakt muidugi on see, et Fiat on nii Maserati, Lancia kui Alfa hoidmisel ennast saamatuimast saamatuimana näidanud :evil:
Tegelikult ma olen normaalne....

uued alfad VAG-s
VAG saaks šarmi ja mütoloogilist sära juurde, mõni (GTA) alfa ehk õpetatakse päriselt kiirelt sõitma, edaspidi pole alfa diagnost ka enam woodoo, mida ei oska ja taha teha keegi vaid muutub tavalise rüperaali ja kaabli omanikule kättesaadavaks nagu muudel VAG maisnatel, 10 aasta pärast ei keeldu enamus õlijorsse alfa remondist, kasutada saab palju mõitsliku hinnaga varuosi, mida ei pea ootama 2 kuud kuskilt lõunamaisest pärapõrgust jne. Alfade hind ei kuku enam sellise kolinaga ja foorumikasutajatel jääb vähem IMESTADA auto turuväärtuse ja ostu / müügi protsessi mugavuse üle - võitma peaks ju kõik ?

PS! Päris ehk vanad alfad jäävad ju ka alles tõeliste entusiastide jaoks - need tagaveolised monsterid :)

NB! Minu arust Fiat ja Chrysler mätšivad hästi, mõlemad on autotootjana suht õnnetud :)

E.T. wrote:NB! Minu arust Fiat ja Chrysler mätšivad hästi, mõlemad on autotootjana suht õnnetud :)
Omades mõlema grupi toodangut, siis pean tõdema, et hull (fiat) päästab veel hullemat (chrysler) :mrgreen:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)