M: AR 164 V6 3.0 155 kw Automaat 1200 EUR

Müüa siis selline isend
Äsja tehtud mootori remont.
Koni reg amordid, madaldusring, väljalase lastud eraldi meisterdada.
Tehniliselt heas korras, eestis on autosse ca 60000 jaagu eest asju tehtud ja parendatud.

Hinnaks siis 1200 EURi

täpsem info ja pildid Link: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=469f" onclick="window.open(this.href);return false;

5074349
Raju
Näha saab Tallinnas
Last edited by ooh on 08 Apr 2011, 18:09, edited 3 times in total.

:icon_hi:

Tore näha, et vana tuttav jälle ratastel on (hakkasin juba kahtlustama, et see vahepeal romulasse sattunud) :mrgreen:

P.S. kas kapremont tähendab seda, et lasid rihmavahetuse üle ja sai uued klapid :?:
Tegelikult ma olen normaalne....

tundus, et ma olin esimene kes selle mootori lahti võttis (üle 200 uhanud)
rihma vahetus oli tehtud ca 30 000 tagasi aga millegipärast jooksis üks rullik kinni ja tagajärge teavad kõik kes mootorist midagi teavad. Aga jah uued klapid, puksid, pisut isegi sai voolavust parandatud kanalites. Uued tuled ja viled mis kõige sellega kaasnevad külge ja korda ta sai. Alguses mõtlesin omale isegi jätta, aga kuna igapäeva kulgur vajab ka juba välja vahetamist, siis lähevad mõlemad turgu ja hakkan kindlasti otsust kahetsema, aga seekord proovin vähe suurema ja diisli ära.
Aga selles osas sellel konkreetsel alfal on jah kõik nii ära vahetatud jne seistes läheb asi muidu hukka ;)

::itpnt::

omalt poolt võin öelda, et minekut sellel jagub automaadi kohta küllaga :roll: kuigi 24V mootor ei mängi kastiga hästi kokku

ja tegelikult kui seda viimati nägin siis oli tegu vägagi hästihoitud autoga :icon_thumbup:

igatahes- edu müügil
Tegelikult ma olen normaalne....

Mina sain selle autoga päevakese sõita ning väga kiidan :icon_thumbup: Üllatas just küttekulu mis minu mäletamist mööda ei olnud oluliselt üle 10l. Kurb oli vahepeal vaadata Veerenni tänava kandis kuidas ta seal õnnetult seisis rikkis mootori ning tühjade kummidega aga õnneks on jälle jalule aidatud :)
Eelmine omanik hoidis autot hästi ning tegemist tol hetkel ei tahtnud midagi saada. Endal siiski jäi kaup pooleli kuna tallinna tänavatel oli vedrustus minu persele liiga jäik.
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Ma küll pole ostja, aga sinu auto teemaline jutt vähemalt.
Tekkis küsimus sinu väljalaske kohta, et kas roostevaba ja mis ulatuses? Pole kunagi lähemalt kokku puutunud sellega. Kas pütid tehakse samuti roostevabast ja mis selline lust maksma läheb? Küsin kuna mul endal vajus keskmine pütt täitsa laiali ja äkki peaks ise kaa mingit custom toru kaaluma viimati..?