Alfisti argipäevaelu

kunst ja propaganda... marketing/reklaam - väänan näo naerule ja sära silmisse.

pilti teen ka... ise

surfin lohega

olen pikka aega võtnud hoogu et hakata taas joonistama... aga aeg kulub kas lohele või siis elamispinna remondile...

Alfisti argipäevaelu

Nojah, ma keeran mutreid. Inimeste pea sees. Vähemalt üritan.

Ehk eesti keeles psühholoog. Peamiselt koolis.

Natuke olen õpetaja ka. Haltuura korras teen aegajalt tõlkeid ja toimetamist.

Lisaks olen tippspetsialist laisklemises ja maailm parim mittemidagitegija. Kui keegi selle eest palka maksaks, siis ma vahetaks kohe töökohta.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Alfisti argipäevaelu

Kui kellelgi on plaanis käsitööpalkmaja või saun või suvila ehitada- milles probleem- teeme valmis. + vesi, kanal igasugused tööd (sise ja välistrassid)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Alfisti argipäevaelu

alfanatico wrote:zakalwe aita mind!!! ...ma mõtlen ainult alfadest :lol: :lol: :lol:

See on kahjuks ravimatu :(

Või samas. Hm. Süüvime nüüd hetkeks psüühikahäirete imelisse maailma.

F42 Obsessiiv-kompulsiivne häire

Oluliseks iseärasuseks on korduvad obsessiivsed e. sundmõtted või kompulsiivsed e. sundteod. Obsessiivsed e. sundnähud on ideed, kujutlused või impulsid, mis tungivad stereotüüpsel viisil pidevalt subjekti teadvusse. /---/

Isik püüab neid sageli, kuigi edutult, maha suruda./---/.

Kõlab kole? :D

Aga siit paistab lootuskiir:

/---/Need häirivad inimest peaaegu alati, on tahtmatud ja sageli vastumeelsed

Kuni ei häiri ja alfad pole vastumeelsed, pole haigus ja teraapiat ei vaja.

Otsus peale konsultatsiooni: terve. Juhtum lahendatud. Sinist lehte ei saa.

Next, please.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Alfisti argipäevaelu

bnd wrote:Kui kellelgi on plaanis käsitööpalkmaja või saun või suvila ehitada- milles probleem- teeme valmis. + vesi, kanal igasugused tööd (sise ja välistrassid)

Oskad äkki nõu anda valmis palkmaja pehkinud palkide vahetamiseks? Kas mingi ilgelt keeruline töö?

Muuseas olen ise telekommi tudeng ja töötan ühe tuntud mobiilifirma võrgujälgijana! Sisuliselt jälgimine kipub kahjuks olema teisejärguline ja põhiliselt peab inimeste muresid võrgupoolel lahendama. Lisaks mingil määral admin'i tööd ja meeletult palju vastutust.... :(

Alfisti argipäevaelu

Samuti üritan seal Tallinna Tehnikakõrgkoolis masinaehitust õppida..vahelduva eduga muidugi :roll: Miskise kõrghariduse diplomit tahaks nagu ikka saada tasku lõpuks :D

Alfale eluvett ja endale leiba teenin siis lehtmetalli töötlevas ettevõttes insener-tehnoloogina.

Alfisti argipäevaelu

Argipäevadel ehitame väikekatlamaju ja kütte ja ventilatsioonisüsteeme ja kuna peres on peale Alfa 164 td ,veel Lancia Delta sportcupe td versioon, ja Lancia Y eelviimane mudel, ehk kõik paljukirutud itaallased, tuleb neid aegajalt ikka silitada et nad korralikult teeniksid ja sinna kulub kõvasti vabast ajast. Muidugi ka kalapüük.