Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

My bad :) Kuklas kummitas mingi metalli nimi. Kulda ei hakanud pakkuma :lol: Aga nali naljaks. E.T. kas sa tead ka kui lihtne on leida GTA kere pekkis mootoriga :icon_shocked: . Ennem saan loteriivõidu ja ostan tutika GTA :icon_roll:

Ma nüüd :icon_sleep:

Seda ma eile vaatasin ning saatsin ka talle kirja juba. Kuid ei ole seda mootorit vaja ning sisustust ka. Ootan hetkel vastust. Ning seda gaasiseadet ei ole ka kohe kindlasti vaja :)

Sakslastel on itaallaste vastu koguaeg mingi kiiks suhtel juures :P

Sisu, tuled, pamprid, klaasid, käimakst, rattad, gaasiseade jms Sinu jaoks ebavajalik kohe müüki... mingil ajal ikka keegi endale seda vajab kui hind mõistlik on... seeläbi saad osa rahhi kindlasti tagasi. Tasuks üle vaadata ka tehnilise rikke sügavus, ehk kannatab korda teha ja maha müüa toimiv tükk (koos juhtajuga)?

Detailimüük on kindlasti aeganõudev tegevus - aga on inimesi ja ettevõtteid kelle jaoks see on ainus sissetuleku allikas / st sellest on võimalik isegi ära elada.

Füüreriga kannatab ehk veidi hinda ka tingida... ei pea kohe nõus olema selle rahaga mis ta loodab saada.

Lõpeks kalkuleeri oma jaoks kõikse sobivam variant läbi ja anna kuuma - teistel pole muud kui takka kiita, k.a. ma ise :)

Too see ära jah :D

Ma tahaks velgi (talveks), esipamprit (võiks ju olla)
Siis tahaks veel kindlasti palju asju, mida saaks juba maha keerata, kui auto siin.
Kahasse ost keeruline, st kuidas jagada detaile kahe kodaniku vahel?

Nii et, vut-vut Saksamaale sellele järgi.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)