Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

:roll:

vabandust aga miks see Sind üllatab, et 90% inimeste jaoks lõpeb Alfa ühelt poolt kuskilt sealt II ms lõpust ja algab uuesti kuskilt sealt 33 juurest (nooh jah- tegelikult oli Sprint muidugi tootmises 89-da aastani ja otsene eellane GT-le)

TEGELIKULT muidugi GTV ei ole küll kuidagipidi Sprindi järglaseks loetav - järjepidevuse huvides 116-st lugedes:
...Alfetta-90-164-166 seega Alfetta GTV-- 916 GTV

...Sud-33-145/6-147 seega Sud Sprint-- GT
Tegelikult ma olen normaalne....

ma ei pidanudki järjepidevust silmas vaid lauset "esimene esiveoline alfa kupee"
PS sprint ju mulle ka ikka hingelähedane masin -ikkagi elu esimene

PS2 kusjuures alahindad inimesi, lasnamäel on kolmesorti inimesi: ühed kes teavad et alfa on alati boxer, ühed kes nord motoga ja ühed kes arvavad et 4x4 masin, esivedu, protsentuaalselt laheneb see 40+40+19+1% niiet inimene on tark tegelikult :icon_wtf:

kui Sa nüüd mõtled korraks autoajakirjaniku peale, kes teab 105 GTV-d ja 916 GTV-d ning ka mõnda teiste seeria sprinte ja kupeesid on ülimalt lihtne lugeda Sud Sprint PIGEM luukpäraks, kui kupeeks :icon_thumbup:

ei tasu ju unustada, et üsna paljud inimesed eristavad kupeed ja luukpära selle järgi, kas pagasiruum on salongist eraldatud

Juba mitmendat korda liigub Randvere teel pilk paremal asuva maja suunas, ning seal seisab 1.7 liitrise mootoriga 2 seeria halli värvi Alfa Romeo 33, mis läigib kui prillkivi, ning tundub ideaalses seisukorras olema. :twisted:
Järgmine kord võtan fotoka ka kaasa ja teen pilti ka. 8)
See 2 seeria Alfa Romeo 33 tundub hetkel ainuke liikuvas ja perfektses seisus 2 seeria Alfa 33 olema, mis Tallinnas-Eestis on. :) :twisted:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

ah jaa...
:icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored:

mul on nüüd tagauksel uus ja ilus sinine püstipidine tuuningtriip koos kahe aerodünaamilisust parandava mõlgiga

pargi veel parkla kaugesse nurka :banned: krrt ainus auto rivis ja PIDI kohe tulema külje alla JA PIDI kohe se krdi d/&%&&/l jalaga ukse lahti lööma ning JUMMALA EEST ega ei saa ju oma tegude eest vastutada :icon_censored:

P.S. autoustelt vaadates on mõlkijad kas siniste või punaste autodega

Slicer wrote:Mismoodi sinna ligi saadi? Kinni ei käi võtmega? Saabist või Hello Kityst :) ?
Saabist. Käib küll aga ma ei pane, kuna sinna käib süütevõtmest erinev võti. Vaatamata sellele, et ta oli tegelt lukust lahti, oli kork ära lõhutud.
a.k.a Anthrax