AR TS puhul on kaks erinevat tiksu - üks on see, mis tekib variaatori suremisel ja meenutab pigem diislit ja teine on see "klassikaline" tiks, mis tekib siis kui hüdrotõukurid on kehva õli tõttu kannatada saanud.
esimesel puhul on asi "normaalne"- st see juhtub kõigi 16V ts mootoritega varem või hiljem :icon_wave: lihtsalt mõni leiutis on selline :icon_shh: anna kannatust lahendusega (sealt tuleb ka diislihääl)
teisel puhul on soodushind rohkem kui õigustatud, kuna tõenäoliselt on õli pealt koonerdatud ning sisuliselt tuleb pool mootorit lahti kakkuda, ära puhastada ning üpris tõenäoliselt vahetada mõni kaduva teele läinud õliga määritav detail, mis ei kannata mustust ega kuivaksjäämist (ja mida ei ole just eriti lihtne leida)
Kui tegu on ilma ajaloota autoga, siis igaks juhuks pead niikuinii arvestama ka rihmavahetusega (mis paneb omakorda pisikese põntsu )
Ehk siis kokkuvõtteks- KUI garaaz ja tööriistad on olemas, teine ostusumma raha kah reservis NING auto ei ole koheselt igapäevaseks liikumiseks ette nähtud, siis on tegu hea tehinguga, kui aga see auto tuleb praegu viimasest rahast ning on ainus võimalus liikumiseks, siis ei ole asi seda riski väärt (30/70 tõenäosus on, et viga ei ole tõukurites)
Minu 16V näiteks tiksub juba pikemat aega tänu variaatorile

Tegelikult ma olen normaalne....