pööbel võtab sõna ... ehk väike kiunumine antud teemal – minu poolt.
Kõik oleks ju ilus, kui teade "Pidulik Avamine" oleks olnud enne foorumis ja siis ajakirjanduses. Ma siiralt loodan, et Piloti rahvas ei mõelnud siis selle peale, et foorumlased tulevad ja ummistavad ruumi, ning söövad – joovad ... palju.
Asi meenutab mõnda poliitilist erakonda, kus lihtliikmed saavad „suurte juhtide“ otsustest teada ajakirjanduse kaudu.
Miks ma nii mõtlen ... tuleme aega, kui sai esimest korda sisse astutud veel avamata Pilot Motorsi Järveotsa tee ruumidesse ja vesteldud (mina ja ET) toonaste omanikega, et leida viisid, kuidas saaks olla foorum toeks uuele ettevõtmisele ja uuritud alustava ettevõtte käest ka koostoimimise aspekte. Esinduse ruume pakuti ürituste korraldamiseks. Eelmisel aastal kutsus Piloti kollektiiv Alfa teemalistele filmiõhtutele, mis ongi ilus viis kutsuda fännid kokku, rääkida ilmast ja muudest uudistest.
Foorum on ju omamoodi Alfisti vaimu edasikandmise ja nutunurga, ning murede jagamise koht. „jälle mu kaunitar on laiali ja sõita ei saa, ning kus ma saaks mingi jupi odavalt.“ Ilmselt on nüüd tulnud aeg, kus on Esindus ja garantiiga autod, kus muredekurtmiseks pole kohta ja ülejäänud „õlid“ kes viimaste veeringute eest oma „panne“ remondivad, neile enam eriti ei sobi. Tegelikult, peale seda viimast õlivahetus kampaaniat ei julgegi Pilotisse minna, sest pole ju kindel, kas nad ikka teavad, mis õli mu „saani“ mootorisse käib, aga see on mu isiklik luul.
Võibolla on marketingi- ja turundusgurud soovitanud „loobuge vanade autoede omajatest ja keskenduge neile, kes uusi osta soovivad“. Eestis saaks seda lubada, ilmselt nii ka tehakse, Toyota ja Mersu ja veel mõningite autode müüjad, kes müüvad aastas sadu või tuhandeid autosid. Küll aga on veider selline käitumine ettevõtte poolt, kelle uute autode müüginumber jääb kahe auto peale, esimesel poolaastal(TM 08/2010).
Anthrax wrote:Mina arvan, et Jaan esindas meie foorumit väga kenasti.
Siis jah, kui foorumi rahvas oleks seda teadnud

. Minu arvates sobib selleks kõikse suurema mölapidamatusega tüüp, kes on LL ja sobib ta ju igale poole :icon_hi: . Ma arvan, et Jaan esindas enda AlfaRomeo klubi mitte Foorumit. Aga loodetavasti sõi ja jõi ta kõikide eest.
Miks enda? Sest ametlikult eksisteerib klubi, kui selline meiliaadressi näol "mailto:....@alfaromeoklubi.ee" .ee Ei rohkemat. Kes tahab uurib äriregistrist järgi. Ja kui keegi peaks tahtma saab ta ise endale teha ametliku AlfaRomeo Klubi – veel on võimalus

, „kiirusatage seltsimehed, kiirustage!“
Aga tänu Jaanile ja taevale saab aasta jooksul teoks ka paar üritust - Iludusvõistlus ja Kiirendus. :icon_thumbup:
Lugupidamisega: Üks peaaegu tulihingeline Alfa ja ka Piloti fänn (tegelikult meeldivad mõne teised autod ka), kes lihtsalt pidi natuke aadrit laskma, et maailma Ilusam oleks. :thanksspin: