Hei sõbrad!
Kas keegi teab sellest eksemplarist midagi öelda?
http://kuldnebors.ee/search/soidukid/so ... uage_id=et" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostuabi: 155 GTA 1,8
#3155 GTA oli zagato versioon q4 baasil
WB on kah rohkem GTA, kui see mis seal pakutakse.
kahjuks rohkem infot anda ei oska (tundmatu asi paistab olevat)- numbri alusel pakuks, et siiamaile on auto sattunud 2006 kevad
kahjuks rohkem infot anda ei oska (tundmatu asi paistab olevat)- numbri alusel pakuks, et siiamaile on auto sattunud 2006 kevad
Tegelikult ma olen normaalne....
#5Kas see Zagato versioon ei olnud mitte GTAZ? Tava-GTA-d olid homologeeritud ning sõitsid igasugu touring-sarju, põhinedes 1.8 Silverstone versioonidel. (Sõitis ta 2-liitriste klassis kuna oli lubatust pikema kolvikäiguga)ts wrote:155 GTA oli zagato versioon q4 baasil
#6Härrased, hoidke oma hobuseid :icon_thumbup:
Kuulutus oli pantu EELKÕIGE konkreetse masina soetamise suhtes ::itpnt::
Kuulutus oli pantu EELKÕIGE konkreetse masina soetamise suhtes ::itpnt::
#7Kuulutus ju väidab, et tegu gta versiooniga ja meie tahame kohe aru saada, et mis otsast gta.
Seega, ostes selle gta, saad petta.
Seega, ostes selle gta, saad petta.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#8Asjalik tähelepanek!
Lähen homme seda püssi vaatama ning kui ma enam siin foorumis ei ei figureeri, siis oli hea pill :icon_thumbup:
Lähen homme seda püssi vaatama ning kui ma enam siin foorumis ei ei figureeri, siis oli hea pill :icon_thumbup:
#10GTA-Z oleks korrektsem... ehk siis AR155 gran turismo allergata zagato ehk siis Zagato 155 GTA
sama loogika on ka 155Ti-z puhul ning sz, rz, tz juures. tegelikult on zagato sprint lihtsalt pikalt kirjutatuna alfa romeo sprint zagato (siiski tegu tehasest erineva tootjaga)
aga see pole see teema...
sama loogika on ka 155Ti-z puhul ning sz, rz, tz juures. tegelikult on zagato sprint lihtsalt pikalt kirjutatuna alfa romeo sprint zagato (siiski tegu tehasest erineva tootjaga)
aga see pole see teema...
Tegelikult ma olen normaalne....
#11Oeh, odav müügitrikk tehtud ja meil käib hull poleemika selle kohta et mis otsast see vaene 1.8 "narrow body" GTA on ::itpnt::