Suvaline PLÄMA vol 2010

Z, nagu siin mainiti, siis võiks lugeda klubilisteks kõik foorumlased. Arvestades kuumaksuks sota ning teades, et liitusid foorumiga 2006 septembris, siis...
2006a võlg - 300.-
2007a võlg 1200.-
2008a võlg 1200.-
2009a võlg 1200.-
2010a võlg 1000.-
Kokku 4900.- (314,1 EUR) :banned: Arvestamata viiviseid. :mrgreen:

Suvaline PLÄMA vol 2010

Mõneti oleks aastamaks ilgelt mugav korraldajale ja osalejale.
Nt kuumaks on 50eek, see teeb aastas 600. Selle eest saab osaleda juba kiirendusel (220), rapla (2x50), ja isegi jääks raha üle, et teha tabasalus sõitu (150-200). See teeks 4 aktiivset üritust aastas. Piisav? Võib-olla ka jäärada, aga kas keegi sõidab Alfaga talvel? :butt:
Siis tead, et oled maksnud, saad üritusele minnes jalaga ukse lahti lüüa. Ja kui ei osalegi kõigil üritustel, siis vähemalt korraldaja ei lähe rahaliselt "vee alla" üritusega. Alati on miski reserv olemas. Ja ei pea paaniliselt striitreiss foorumist osalejaid otsima.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

Muidugi tekib see, et kuna Alfiste Eestis nii palju, siis kuskilt maalt läeb sassi, kes on klubiline ning seetõttu rahhi kohapeal laduma ei pea ning kes on "võõras".. Aga umbes nii ta võiks olla küll. 8)

Suvaline PLÄMA vol 2010

MorzokMan wrote:Muidugi tekib see, et kuna Alfiste Eestis nii palju, siis kuskilt maalt läeb sassi, kes on klubiline ning seetõttu rahhi kohapeal laduma ei pea ning kes on "võõras".. Aga umbes nii ta võiks olla küll. 8)

Ma olen kindel, et kui viia selline asi ametlikuks, ehk astud liikmeks ja maksad iga kuu püsikaga 50, siis reaalseid maksjaid on 5-10. Raudpolt! Ja nende üle arvet pidada ei tohiks olla raske. See, et Alfasid on Eestis u 1000, siis ka parima tahtmise juures oleme neid kokku saanud vast 20-25 ühe korraga.

Suvaline PLÄMA vol 2010

Jaaaaa

Kui saaks kõik need klubiliikmeks, siis pole enam vaja klubi, vaid lausa OÜ-d, mis selle papi kokkukühveldamisega lausa igapäevaselt tegeleks

Suvaline PLÄMA vol 2010

minu meelest on see tabrjateühistu teema vist suuremalt jaolt margifoorumitest läbi käinud ja vähemalt seal kus mina vaadand, pole erilist kasu sellest olnud ehk need kes tahavad midagi koos teha, teevad seda nagunii ja kes ei taha ei tee seda ka mingi mtj-ga
PS ma ei tea küll muud midagi aga kui vaadata siin eelpool ülestähendatud organistasiooni kuulvaid isikuid siis need olid ju seotud itaalia autoga, ning peale seda pole nagu ei kippu ei kõppu, seega mingi margi põhjase organisatsiooni loomine eeldaks ikka selle margiga tihetamat seost kui ainult töö, ehk - hoppa olin alfa esinduses tööl, tegin klubi ja hoppa, nüüd olen porcshe esinduses tööl ja teen selle mtü jne

Suvaline PLÄMA vol 2010

Mina oleksin küll nõus iga kuu 50kr loovutama sellise klubi eksisteerimise nimel nagu bnd ilusti lahti seletas!
Olgugi, et mul Alfa reaalselt ei sõida :) Aga toetan heameelega :icon_thumbup:

Suvaline PLÄMA vol 2010

Ma ise küll Alfat ei oma mistõttu klubisse ei astuks, kuid Alfa meeldib ja entusiasminatukest on ning ilmselt oleksin igaljuhul tegija kui mingi avatud ustega ringrajaüritus on.
Üleeelmine aasta oli ilmselt Eesti alfaliikumise tipphetk, kus oli täiesti arvestatav kogus alfasid Saugal üksteisekõrval.
Sellele järgnevatel kordadel on olnud huvi nullilähedane- millepärast on kogu see asi ka välja surnud. Jutumehi on, aga tegudeni ei jõuta. Paraku on igasugusel klubilisel tegevusel mingisugune kriitiline mass, alla mille ei ole asjal mõtet tööle pannagi.
Saabiklubiga on siin veidi kohatu asja võrrelda, kuna seal ostavad kümned inimesed omale helkurvesti ja saadakse kokku 66 inimest, kes tahavad parasjagu näiteks tekstiilist salongimatte.
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2010

Vaevalt et neist Alfa üritustest keegi selle pärast osa võtmata jätab, et Eesti Alfa Romeo Klubi on ainult nimi kuskil paberinurgal, mitte reaalselt tegutsev organisatsioon. Viga on ikka selles, et autoga rajal/kiirendusel käies kuluvad rehvid, läheb palju kütet ja "äkki" juhtub midagi veel hullemat. Seetõttu vajus ka kogu see Alfade rajapäeva värk ju varjusurma.
Ehk pakub inimestele tõesti rohkem huvi niisama kokku saamine ja sotsialiseerumine, samas siis peaks suvine Automobile Bello oluliselt populaarsem olema, kui ta seda täna on...

Ühesõnaga tore oleks ju, kui keegi seda klubi veaks ja teeks, aga vaevalt et sellest koheselt midagi muutuks...

Suvaline PLÄMA vol 2010

Parandan mr BND - Raplas on seni tahetud 100 raha per auto saada rajavaldaja poolt ;)

Muus osas andke aga hagu - sauga teisipäevakud ei ole ka kallid... (nädalalõpuks terve raja rentimine on see, mis lööb hinge kinni). Jaan võiks jalad nüüd natuke ka kõhu alt välja ja näidata aktiivsust üles (mille puudumine oli ainus põhjus miks alfasport tegelikult sündis mõned aastad tagasi). Anni Arro näpuharjutusi kuskil mustamäe autokaupluses on tore vohmida kl ja tähtsat panna ning hiljem kahtlasekoelise huumoriga oma sealolekut pehmendada aga sellest ei saa keskmine foorumikasutaja tegelikkuses mingit kasu.

Pole vaja vaadata isegi Saabiklubi - Vaata Läti ja Leedu Alfaklubi või siis põhja poole Soome klubi... Asi toimib. Läti klubi on kurtnud äärmist passiivsust Eesti Klubi (e Jaani) poolt, kes ei viitsi isegi kirjadele vastata :( Lihtliikmed ei tee omast initsiatiivist reeglina suurt midagi, asju tuleb eest vedada, ja huvi puudusel tuleks leida inimesed kes on nõus vedama ja anda tegevus neile üle.

Miks ma üldse teemat torgin ? Sest mul on kurb vaadata kuidas kunagi kenasti toiminud organisatsiooni lastakse surra !

Suvaline PLÄMA vol 2010

:roll: oh, dziis... :icon_crazy:
klge foorum on ikka see kõige õigem koht mingit tõsist asja ajada onju?... asjahuvilised saagu kokku ja tehku asi laivis selgeks kes mida tahab aretada... üldse ei taha lugeda siukseid poste, hull targutamine käib ja kisub solvamiseks juba mingitpidi, milleks?... :grandpa:
teeks ikka nii et siin on light entertainment ja trueheadid kogunevad kusagil põllul ja selgitavad asju ja teevad klubid ja värgid jne... mingi verbaal-võidurelvastumine on ikka hullult booring :icon_angel: ...pläma ikka võiks olla vähemalt positiivse alatooniga :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

ilmselt ei tule meil pers*esaatmine ehk solvamine tõesti meelelahutuslikult välja vaid kisub eht-eestlaslikult hingematvaks, ängistavaks kogemuseks - 100% nõus Alfanaticoga...

Saagu selle kraaklemise lõpetuseks keskmist eestlast naerutanud p-saatsmise lugu:
http://www.youtube.com/watch?v=exk5Ute0M4Q" onclick="window.open(this.href);return false;

Minu poolt side lõpp!