osutan autoremonditööd
#18Tere,
Kuidas sinuga ühendust saada. Ühesõnaga AR156 SW Selespeed 114 kw. Mingi rihm ribadeks. Motaor töötas , enne kui avastasin. Pärast acvastamist pole enam ma igaks juhuks käivitanud. Arvatavasti mingi hammasrihma värk. Kas sinu kaudu saaks selle ülevaadata ja ka remontida.
Võid vastata maili peale: margus@kuul.ee
Kuidas sinuga ühendust saada. Ühesõnaga AR156 SW Selespeed 114 kw. Mingi rihm ribadeks. Motaor töötas , enne kui avastasin. Pärast acvastamist pole enam ma igaks juhuks käivitanud. Arvatavasti mingi hammasrihma värk. Kas sinu kaudu saaks selle ülevaadata ja ka remontida.
osutan autoremonditööd
#19Vaata PMkuul wrote:Tere,
osutan autoremonditööd
#21PMRiigor wrote:Mis hinnaga teeksid Alfa 156 2,0 114 kw mootori kapremondi?
osutan autoremonditööd
#22oleks vaja väntvõlli simmerling tihendit ära vahetada, käimakasti poolset, palju vahetus maksab?
osutan autoremonditööd
#23PALUN twinsparkil panna selguse huvides oma kontaktid esimesse posti!
(jääb ehk osa siinsest traffikust olemata ja ehk jõuab sulle sedasi ka rohkem huvilisi kohale... ).
Moderaatori märkus:
Kustutasin ka ühe tarbetu viite konkurndile!
(igat teenindusettevõtet meenutame tema enda teemas)
(jääb ehk osa siinsest traffikust olemata ja ehk jõuab sulle sedasi ka rohkem huvilisi kohale... ).
Moderaatori märkus:
Kustutasin ka ühe tarbetu viite konkurndile!
(igat teenindusettevõtet meenutame tema enda teemas)
osutan autoremonditööd
#24oleks vaja masin üle vaadata,puterdab ja summutist tuleb valget suitsu. sergueilaaa@hot.ee