Metro Auto

Omades isiklikku ja tööalast kokkupuudet kõikide antud teemas üles loetud osapooltega jääb mul üle vaid lisada, et Alfistile pole vahet kuhu ta oma auto viib. Antud kolmes "töökojas" leitakse peaaegu, et alati rahuldav lahendus kliendile. Alfisti seisukohast peaks olema just pluss see, et on valikut kuhu viia oma auto - juhul kui üks või teine koht mingil põhjusel meeltmööda ei ole.
Brera 3.6 Q4

Metro Auto

Tere

Mina moderaatorina palun avalikku teavet paarile Alfa Romeo omanike huve esindavale küsimusele:

Kas Metro Auto endale foorumis tasuta reklaami tehes annab ka lubaduse foorumi liikmetele teha hinnasoodustust näiteks -10% tööde normaalhinnast?

Kui Metro Autost on võetud hinnapakkumine aga tööde käigus selgub, et ajakulu on kalkuleeritust suurem, kas siis tabab tellijat üllatus auto ja arve kättesaamisel või jäädakse esialgse pakkumise juurde?

- edasi on saadud vastuste põhjal juba igal indiviidil võimalik otsustada kus ta oma Alfa Romeo marki autot hooldab!

Metro Autol on alati õigus ja võimalus siia teemasse postitada täiendavalt oma soodus jms eripakkumisi!

NB! Edaspidiselt jäävad juriidilised nüansid Alfa Romeo märgi avaliku eksponeerimise kohta Metro Auto ja Pilot Motorsi privaatseks teemaks ja avalik "sopaloopimine" foorumis loetakse tänasega lõppenuks. Metro Auto teema on puhtalt Metro Auto ja tema poolt pakutavate teenuste kohta käiva info vahetamiseks ja pole sobilik koht võrdlusteks mõne muu teenindusettevõttega. Reegli vastu eksinu postitus kustutatakse eraldi ette hoiatamata moderaatorite poolt (selle reegli alla käib ka Metro Auto, kellel pole vajalik end võrrelda teiste teenindusettevõtetega edaspidiselt)!

Metro Auto

Tänan moderaatorit asjaliku suhtumise eest.

Kõikidele Alfa Romeo Foorumi liikmetele on tagatud vähemalt -10% allahindlust tööde normaalhinnast.
Hinnapakkumise puhul kehtib esialgne pakkumine.
Lisatööde tekkimisel informeeritakse auto omanikku ja kooskõlastatakse tööd+maksumus, enne nende teostamist.
E.T. wrote:

Kas Metro Auto endale foorumis tasuta reklaami tehes annab ka lubaduse foorumi liikmetele teha hinnasoodustust näiteks -10% tööde normaalhinnast?

Kui Metro Autost on võetud hinnapakkumine aga tööde käigus selgub, et ajakulu on kalkuleeritust suurem, kas siis tabab tellijat üllatus auto ja arve kättesaamisel või jäädakse esialgse pakkumise juurde?

Metro Auto

Hmmm ... "Metro Auto maja peal olevad kuni -40% allahindlust lubavad kirjad ei ole seal mitte ainult maja kaunistuseks"

Minu hiljutine kogemus ütleb et on küll ainult kaunistuseks!

Igaljuhul minu korralise hoolduse päringule mingit arusaadavat soodustust ei pakutud, kuigi küsisin korduvalt üle. Mis iseenesest oligi tobe, et ka pakkumise sisaldus tuli korduvalt üle küsida, kaasa arvatud see et kas ja mis soodustus siis ikkagi on arvestatud tuginedes sellele reklaamile. Ei olnud just eriti asjalikku suhtumist ning ka lubatud soodustust, seega loobusin nende teenusest. Vähemalt seekord.