Suvaline PLÄMA vol 2010

bnd wrote:Meil ongi nüüd vist asjalik foorum, ei teki ei möla ega ka muud asjalikku.

Kõik ootavad pingsalt, et keegi küsiks midagi, et siis saaksime asjalikult ja ametlikult vastata.
Jah, bnd.
Täpselt nii.
Tänan tähelepanu juhtimast.

Tervitades,

Anthrax
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2010

Minu poolt suured vabandused isikule, kes kahjuks 6htuks kommi ei saanud

Nimelt s6itsin kiielt Pilotist minema ning Tammsaarelt mahakeerates makki sisselylitades ilmnes, et keegi hea inimene oli paki MjaM komme asetanud tuhatoosi kaanele :)

kuna Pilotis vist ei ole kampaaniat: vaheta rehvid ja saad kommi, siis... ootan kommipaki omaniku kontaktandmeid
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

las vedeleb seal kuni järgmise hoolduseni, siis keegi võtab ära, sest kiiret ju pole kuna M&M-s kommid sulavad vaid ainult suus, mitte mujal

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote:Minu poolt suured vabandused isikule, kes kahjuks 6htuks kommi ei saanud

Nimelt s6itsin kiielt Pilotist minema ning Tammsaarelt mahakeerates makki sisselylitades ilmnes, et keegi hea inimene oli paki MjaM komme asetanud tuhatoosi kaanele :)

kuna Pilotis vist ei ole kampaaniat: vaheta rehvid ja saad kommi, siis... ootan kommipaki omaniku kontaktandmeid
See on lihtsalt varjatud kampaania :wink: Või pole sa esimene inimene kellega see juhtub :P

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote:Minu poolt suured vabandused isikule, kes kahjuks 6htuks kommi ei saanud

mis kommid? mul oli 10 kilo euri, foiegras, playboy aastatellimus, gramm kokat ja kast bollingeri... vaatasin, et mis jama, käik ei lähe sisse, midagi ees 8)

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfanatico wrote:

mis kommid? mul oli 10 kilo euri, foiegras, playboy aastatellimus, gramm kokat ja kast bollingeri... vaatasin, et mis jama, käik ei lähe sisse, midagi ees 8)
... ja omal veel selespeed :mrgreen:
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfanatico wrote:

Jälle see alfanatico hoopleb siin. Mina sain ainult paki juhlamokkat ja sukkpüksid.

Suvaline PLÄMA vol 2010

jaan wrote:Jälle see alfanatico hoopleb siin. Mina sain ainult paki juhlamokkat ja sukkpüksid.
siin peab olema ka mingi error, sulle oli ette nähtud anni arro toiduülejäägid piloti peolt, kuna sa sööd ju nagu loom...
ühesõnaga seal pilotis on ikka kõik jumala peetis, ei tea nad ise ka mida kelle autosse panna, rääkimata muust, õudne hvirma, grrr :icon_angel:

Suvaline PLÄMA vol 2010

no ma ei tea ... jahute siis suupistete puremise üle ... närige muru või sööge putru, saate vähemalt kõhud täis ::itpnt::

aga see kommi värk- see on ju selgelt pisku.

eeldades (nagu legend kõneleb), et 20% Autodest jõuab sihtkohta, siis peaks lisaks Esmaabi pakile, igas hästivarustatud Autos, olema ka Touidupakk ... vähemalt Sohvrile ja Kundele

Auto = Alfa Romeo
Seitsekümmend Viis

Suvaline PLÄMA vol 2010

spark wrote:eeldades (nagu legend kõneleb), et 20% Autodest jõuab sihtkohta, siis peaks lisaks Esmaabi pakile, igas hästivarustatud Autos, olema ka Touidupakk ... vähemalt Sohvrile ja Kundele

Auto = Alfa Romeo
Viisakas oleks ka mõelda Puksiirimehele, lisada Toidupakki spetsiaalselt paar ekstra krõbuskit.