TASUTA laitse rajale !

Eino ega sottviiskend pole ka teabmisraha, et terve päev paarutada. Rohkem nagu sümboolne formaalsus.
a.k.a Anthrax

TASUTA laitse rajale !

cyber wrote:Tasuta ainult pühapäeviti. Delhvi ohmoon on selle pisiasja ära unustanud..:P Laitse ise mainib selle ilusti pealkirjas ära.
Austades härra pimedat raevu ning sarkastilisi märkusi Delfi suunal, tsiteerin siiski lause vihatud infoallikast:

Rada on avatud tasuta sõitudeks pühapäeviti kella 10.00st – 17.00ni eeldatavalt kuni veebruarikuu lõpuni.
ma imestaks siiralt kui siit teemast midagi asist välja kasvaks

TASUTA laitse rajale !

olgu kuidas on kas tasuta või tasuga aga peab vist alfaga veebruari alguse poole korra laitses ära käima, uunikute talveralli ju ukse ees ja homme panen talverehvid ka alla, vaja natuke kätt soojendada vist

TASUTA laitse rajale !

Ma mõtlesin, et miski aeg peaks naise sanga panema ja sinna minema...
pikas perspektiivis osutub ehk kasulikuks.

1 hea semu elab ka laitses, pärast tass teed juua ja vaadata talvist metsa ntx ;)

TASUTA laitse rajale !

No mu rahvavagun läks täna garaazi sulama... peale seda saab nats tehnilist kõpitsemist ja siis... juba võiKS päriselt ka tegusid teha ;)

TASUTA laitse rajale !

Mul on kange plaan olnud koguaeg minna. Nüüd aga ootab auto garaažis tagasilla kinnituste ümbertegmist, juhtmestiku ülevaatamist, esisilla ülekäimist, oil catch tanki ja sisselaske toru kronššššteini fabritseerimist. Kui ma need asjad kõik jõuab enne lume sulamist heaks siis lähme! :reading:
:mrgreen:
a.k.a Anthrax