Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

E.T. wrote:Sellises valguses ei ole isegi BMW Z3 coupe oma üldises olemuses miski vääratus disainerilaulalt.
(tagavedu, võimalus 200+ kW powerplantile jms maasikad)
Z3 on v shefi joonega... ütleks nii, et perfi... seepärast see ferr ka meeldib

alfanatico wrote:
E.T. wrote:Sellises valguses ei ole isegi BMW Z3 coupe oma üldises olemuses miski vääratus disainerilaulalt.
(tagavedu, võimalus 200+ kW powerplantile jms maasikad)
Z3 on v shefi joonega... ütleks nii, et perfi... seepärast see ferr ka meeldib

Ei tihand ju kohe öelda, et mulle meeldib... tagasihoidlik persoon ja siin na monokultuursed vaated autonduse koha päält...
:oops:

krdi mersumehed rsk...

mõtlevad, et võivad parkida kuhu iganes tahavad :mrgreen:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Täna ei jõudnudki kahepedaalilise MiTo rooli... ehk homme õnnestub :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

alfanatico wrote: Z3 on v shefi joonega...
+1

Lahe, et see ferku toob väheke värskeid tuuli maaligi disainitud kiiludelde.
Kuna antud isend peaks välja vahetama 612 siis GT jaoks natuke lisaruumi ja huvitav küljejoon tulevad ainult kasuks.
Image
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB

passione wrote:Lahe, et see ferku toob väheke värskeid tuuli maaligi disainitud kiiludelde.
Kuna antud isend peaks välja vahetama 612 siis GT jaoks natuke lisaruumi ja huvitav küljejoon tulevad ainult kasuks.
:icon_hi:

Tuli meelde ka siuke aparaat nagu alfa 8C 8) ...mitte see uus maserati, aga see päris 8C 2900 B Le Mans 1938

http://www.supercars.net/gallery/119513/4/323.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://1.bp.blogspot.com/_VmPdOIzsxMA/T ... Lemans.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

üks õige auto peab ikka kusagilt otsast hull või ebanormaalne olema :wink: ...seda see ferrari ongi- ebanormaalne ferraride kontekstis... ma tõrjun endalt mõtteid, et see erilisus on praktilisus ( ei-ei-ei, mine ära paha vaim) :lol: ...Like

sellises valguses on see uus 8c üsna hale läbipõrumine ju (ei midagi hullu ja enneolematut, siuke suht äralimpsitud tavaline sportauto arusaam jõukamale keskklassile)

:roll:

E.T. wrote:sellises valguses on see uus 8c üsna hale läbipõrumine ju (ei midagi hullu ja enneolematut, siuke suht äralimpsitud tavaline sportauto arusaam jõukamale keskklassile) :roll:
no nii küll öelda ei saa, tegemist ikkagi erakordselt ilusa ja hea häälega autoga :icon_thumbup: kiire on ju ka tegelt, väga super, pole just zonda või köönigseeg, aga ei peagi... see erilisus ongi mingis seletamatus tundes ma arvan... 8C on ju ka napakas auto tegelt üdini, niiet vinge... :icon_angel: