Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

Ei, ei - kõik teised ahhetasid ja sisisesid KS, KS, KS ning aelesid ümber njuu kaari nagu teod, kerge ilarida sabas. Jutamotors pani veel feisspuuki ka teate, et nemad regasid ARK-s ja lasid rehviläike peale ning said hullult feimi ja laike.

ma õitsesin oma uues ja harjumatus VIP rollis...

aga (siis kostis see hääl nagu üle vanakooli saviplaadi tõmbaks nõelaga - skrätshimine vms musta mehe keeles)

Eesti Alfakultuuri grand old man mr AN isiklikult vaatas, et peldik ning viitas hoopis ihaldusväärsemale vanarauale, mis on palju etem oma kujundskeele ja konseptuaalse tausta poolest. Puuris veel põlastavalt meelekohta ja lisas, et investeerisid oma mio valesse kohta määän.

HUH
(helge ballad hakkas tilisema taas)

Nüüd kus tõde päevavalgele koorus julgen taas rahus uinuda õhtuti- freddy is deed!
:lol:

8C ja peldik? Nojah, huvitav mis siis 98,8% ülejäänud autodest veel on? :icon_think:

Kui antaks valida, kas 8C Alfa-Romeo või 458 Italia, võtaks kohe 8C. Olgugi, et aeglasem, "kehvem" tehnika. Kuid teadmine, et selliseid ei ole 1000+, ta ei põle maha ning on igast nurgast vaadatuna ilus, ning tegemist on Alfa-Romeo sportautoga :thanksspin: Ferrari on liiga mainstream sportauto minu jaoks :icon_roll: Kui oleks valida Ferru vs Hans siis valiks muidugi Ferru,mitte jättes valet muljet, et tulihobused mulle ei meeldi :guns:

Slicer wrote:See on küll ideaalne. Raketiheitjad ka küljepeal olemas... "RedHornet" :icon_shocked:
jep, aga need raketiheitjad võeti hiljem tootmisest maha, sest need lasid autol esirattad küljest :)

alfanatico wrote:
Slicer wrote:Võin ettekujutada, millise üllatuse osaliseks said esimesed sõitjad :lol:
Take this! :guns: what the f*... oh shiiiiiiittt..... :icon_crazy:
krt, julged olid ikka mehed vanasti :drillsergeant: ...sellisega saugal läheks tahakurvi 150ga?
alfenzo ferromeo http://www.youtube.com/watch?v=xZ_xaY3Trw4" onclick="window.open(this.href);return false;
Kinnisilmi :mrgreen:
a.k.a Anthrax