M: AR 33(type 907A) esivedrud

müüa, Alfa Romeo 33 imola(type 907A), esiamordi vedrud(uued), tegemist on originaal vedrudega, täpsemad andmed saab esmaspäeva õhtuks, sellesk ajaks üritan tõlkida selle infolehe eesti keelde :icon_thumbup: kuna sain kaasa ainult saksakeelse infolehe ja pole just kõige teravam pliiats saksa keeles :D
Last edited by firefox2 on 28 Feb 2011, 13:38, edited 1 time in total.

M: AR 33(type 907A) esivedrud

Ma väga vabandan, a kuda Sa vedrusid amordi hinnaga üritad müüa? Eriti arvestades, et autosid, mis neid vajada võiks, on umbes viis, ja vähemalt kaks neist asuvad otse minu lähinaabruses (üks lausa mu oma aias, kuniks ta hangest välja saab ja oma vennaraasu juurde Põlvasse liikleb) ja on võimelised omavahel sõbralikult osi vahetama. Ja doonoreid mõlemale leiab ikka veel.

Olgu, ma ei tahaks rohkem sellesse müügiüritusse sekkuda, aga äkki tasub oma hinda veidi realistlikumaks ja sihtgrupile vastavamaks korrigeerida? Vähemalt seniks, kuni keegi tõepoolest ei ehita endale hüpererivingetjumalauutejuppidegaeputamiskolmekendkolme. A võibolla keegi ehitab ka kuskil salaja...
Edu.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)