Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

ts wrote:
zakalwe wrote:Yeah,
I be pissed.

Ja neljap siis toon teise 155 koju.
Hurraa.
My name is Ist. Masohhist.
:captain:

sinise?
Hetkeks tekkis tunne, et olen mingisse naiste foorumisse sattunud :icon_shocked:

:D

"Sinine" tõlkes: Alfahooliku 1,6 16V TS WB

Tuletaks siinkohal meelde, et Jarmo näiteks identifitseerib enda omasid "punane" (2,0 TS 8V) ja "must" (2,5 V6)

:mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:"Sinine" tõlkes: Alfahooliku 1,6 16V TS WB
Nii on.
starfild wrote: Hetkeks tekkis tunne, et olen mingisse naiste foorumisse sattunud
Kui palju TÜHISTE asjadega vaeva näha, nagu ma öösel (ja külmetasin ennast ära ka, kurat, ukse vahel suitsu tehes), oleks igaühel tunne, et munad on sellesinatse ukse vahele jäänud:(
Liimimine ja nikerdamine ongi, raisk, naiste töö. Nagu küünte lakkimine.

Eniveis. Mul on nüüd peotäis uusi lingipolte, mis on keeratavad 8 padruniga. Järgmine kord võin rauasae maha unustada.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Kuskil siin samas foorumis käis link läbi samasugusest masinast, hind oli sellel eelmisel märksa krõbedam.
Omades volvo 740 julgen väita et kuulikindel masin oleKS koht kus hoida siis mõtleKS isegi ostule.

vot see on üks õige massin
kõike on minimaalselt ... isegi rattaid :icon_clap:
ja maksab kah vähe ... ~30K
vahet põle
osta nagunii ei kannata pee niigi paljas :butt:
Image
http://www.motomaania.ee/2011/02/morgan ... rattalist/" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: ja kui suurt ei jaksa osta siis saab ka väiksema ... vist, kui nad on seda tootma hakanud
http://www.morgan-motor.co.uk/sales/ped ... unior.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
Last edited by spark on 03 Mar 2011, 11:56, edited 2 times in total.
Seitsekümmend Viis

nii siis ...166 sai täna 1200 km sõidetud ja tehtud. Mugav nagu loom...aga krt see sisemine konsool paneb näkku...vahepeal kob pilt...siis ültse valge. vilgub vahel..ja siis jälle ok...Itaalia pärane elektroonika,.