O: Alfa 156/166 või muu

Hakkan vaikselt suveks ning 33 remondi ajaks uuemat masinat otsima. Pakkuda võib kõike kuid eelistatud on 156 ja 166. Masinal võiks olla kehtiv üv, mootor ja veermik võiks olla heas korras. Kindlasti peaks olema toimiv kliimaseade. Elektri või iluvead pole probleemiks kuid roostehunnikuid ei soovi.
Last edited by alfahoolik on 05 Apr 2011, 00:32, edited 2 times in total.
159 2.4 JTDm:
Image

Hinnast konkreetselt juttu polnud, rääkis ta, et võib arvelevõtmise protseduuri võrra alla teha. 1500 eest seda küll ei ostaks, kui sellele liita veel oma vaev juurde mis arvelevõtmisele ja remondile kulub võiks ise samahästi välismaale masina järgi minna. Eks ma ootan pildid ära ja uurin täpsemalt vigade kohta. Kindlasti kui hea pakkumise peale sattuda võib selle raha eest normaalses korras masina saada, aga hetkel pole eestis müügil neid. Olin peaegu ühte kaheliitrist ostma minemas, aga tundub, et omanik hüppas alt ära, jutt oli küll pikk ja ilus, aga enam ei reageeri. Niisiis pole tolle masina saatus mulle teada. Üks kahene on see "kolmepütane" ja teine mis Tartus on silmnähtavalt kasutuses olnud "tarbesemena". Endale 3.0 ei tahaks kuna olen kerge jalaga ja ei vaja nii võimsat masinat, kui ta vähe ökonoomsem oleks siis küll.....või kui on hea pakkumine.. :icon_roll: Sihin pigem 2 või 2.5 masinat. Niiet praegu võib mulle üritada igasugust jama pähe määrida. :lol: Alfa ostul saavad emotsioonid pahatihti mõistusest võitu. :icon_cop:
Last edited by alfahoolik on 04 Apr 2011, 21:50, edited 1 time in total.
159 2.4 JTDm:
Image

kutsikas wrote:pakun sulle oma 155. kui huvi on anna teada
Ei ole huvi antud masina vastu,ning teatud pisiasjad jäävad puudu, kliimat ei ole ja sisu võiks nahk olla, mootor 2.0 nord.... Pealegi sellise 155 ost oleks tagasiminek ja paneks mind kahetsema, et enda oma ära andsin. :D Ideaalne oleks ikkagi 166. Ok kui näiteks Jarmo oma masinat pakkuks siis ma juba kaaluks asja.:D :P
Last edited by alfahoolik on 05 Apr 2011, 00:35, edited 1 time in total.
159 2.4 JTDm:
Image

alfahoolik wrote:Nägu vajub mossi kui teisi marke vaatan...Volvo võibolla kuidagi läheks kaubaks veel... :icon_sick: :? :D ....
ma tean, mida Sa tunned...
alfahoolik wrote:[ kui näiteks Jarmo oma masinat pakkuks siis ma juba kaaluks asja.:D :P

ja jah... pakuks ta küll :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....