Ostuabi: 166 2.0 twin spark 1999.a

#2
Alfa 166 on üks ütlemata tore auto...

seda konkreetset masinat ei tea ja aus olla, siis selle juures on midagi kahtlusäratavat (aga see on sisetunne, mis seda ütleb... vaatama pole jõudnud)

2,0 TS on tegelikult väga tore ja huvitav (ja kapriisne) mootor ning 166 peal peaks enamvähem ülesannete kõrgusel olema. AGA sõitnud sellega ei ole ning ausaltöeldes 155 näitel on mul pisike kahtlustus, et 166 peal ei valmista see niipalju rõõmu, kui V6-d

AGA kui Sul tõsine huvi olemas on, siis kontakteeru müüjaga, tee pisike testring ja nagu muuseas mine Pilotist läbi ja lase auto üle vaadata (viimati sealkäies oli tõstukil taaskord üks 166, mille alla läheb oi-jumal kui palju raha...)
Tegelikult ma olen normaalne....

Ostuabi: 166 2.0 twin spark 1999.a

#3
Ei taha siinkohal antireklaami teha aga:
*Juhipoolsel küljekarbil on läbivad roosteaugud plastküljeliistu kohal täies pikkuses.
*Käigukang on kahtlane, õiget käiku tuleb n.ö. "otsida", omanik väitis, et vahetatud on tross ja munakas aga ei leidnud mingit alumist liigendit vms.
*Siduripedaali vabakäik on kahtlaselt suur.
*Juhipoolsel tagumisel uksel ülaserval väike terav mõlk.
*Salong seest natuke räsitud, keskkonsool täis kriime, esimest käetuge kattev nahk katki. Käigukangikatte katki.
*Mootori variaatorit õrnalt kuulda.
*Esiklaasis mõra millega ilmselt üv ei läbi.
*Juhipoolsel esitulel väike kivikahjustus/"ämblikuvõrk".

Pakkus mulle 1350 EUR eest lõpuks, aga ei hakka ise vist vaeva nägema.
159 2.4 JTDm:
Pilt

Ostuabi: 166 2.0 twin spark 1999.a

#5
alfar164 kirjutas:Omanik telefoni teel luges samad vead üles ja lubas seisma jätta kui keegi ei taha, et ise ei plaani investeerida väga . Alfale seismine aga hästi ei mõju.
:icon_think:

See tähendab, et kui praegu 1500 või siis 1350 eest keegi ei taha, siis aasta-kahe pärast tuleb auto umbes 700 euriga müüki ja... jõuab varuosadeks :roll:

Kas telefonis rihmade jms osas juttu polnud?

nooh- klaas ise ei tohiks üle mõistuse kallis olla tegelikult (IMHO oli kõige kallim.. s.o. soojenduse ja vihmasensoriga klaas umbes 380eurot) aga käiguhoovastiku ja sidurijama on juba veidi teises kategoorias :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

Ostuabi: 166 2.0 twin spark 1999.a

#8
alfahoolik kirjutas:Väidetavalt on rihmad vahetatud, aga mis läbisõidul seda ei tea kuna odomeetri ekraan ei tööta. Algul oli ka auto24 kirjas, et tehtud sillaremont ja rihmavahetus Nüüd on kuulutust muudetud ja uued pildid lisatud.
Omaniku sõnul juhtus see rihmavahetus kuskil 20 000 km tagasi, aga kui nüüd on kuulutust muudetud, siis jääb ikkagi väike küsimärk ülesse.
cron