Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

:icon_think:

1,8 QT, rapla rada, aerodünaamika .... kaalujaotus... võidusõiduautod... :cry: ma ei saa enam hästi aru, millest ja milleks me räägime :icon_angel:

äkki ma magasin teema alguse maha :roll:
Image
Tegelikult ma olen normaalne....

ET püsida topicus lisan ma juurde, et käisin täna neliveolise ilma ühegi toimiva elektroonilise juhiabita sõiduAUTOGA forellipüügi vanameistri juures personaalset tarkust ammutamas ja sõidan peale jääminekut sama sõiduAUTOGA kalale :D

(isegi toimivat ABS-i ei ole, ausalt...)

eat that:
Image
Image
* pildid on illustratiivse tähendusega ja pärinevad forellijahi blogist ja mingilt suvaliselt diy sushilehelt.

NB! Poisid ärge nüüd kakelge... alfa forever!

ahh, mis te vaidlete, auto peab olema raju, ikka nii raju, et tunned millega sõidad. Just sellepärast ma olen juba ammu oma igapäevaliikuritel välistanud igasugu kontrollid ja muu jama, kui tahad kulgurit siis osta kulgur, kui tahad Autot siis osta Auto. Auto ei pea ilmtingimatta mingi püss olema (aga võib) , igast solki ja marketingi tuleb niigi uksest ja aknast tänapäeval, samas tõeline petrolhead ei tohiks virseda a´la "ei meeldi jõnks tules ja triip keredisainis" ehk siis sõida ja ära mõlise, elu ei pea alti lill olema aga peab olema lahe

veel üks moodne vidin jõudis ka alfade külge... aga vist oleks võinud pigem veel insenerilaual olla... tsiteerin üsna karmi kriitikat:

We like: MiTo still cuts a supermini dash
We don't like: Totally ruined by rubbish ’box
TopGear verdict: The Alfa TCT is a first attempt and feels like it. Avoid with every fibre of your being.

Tick this on the options list: Six-speed manual, and save £1,200
And avoid this: The TCT gearbox in its entirety

kõigest pikemalt algallikast
http://www.topgear.com/uk/alfa-romeo/mi ... tct-veloce" onclick="window.open(this.href);return false;

E.T. wrote:We like: MiTo still cuts a supermini dash
We don't like: Totally ruined by rubbish ’box
TopGear verdict: The Alfa TCT is a first attempt and feels like it. Avoid with every fibre of your being.

Tick this on the options list: Six-speed manual, and save £1,200
And avoid this: The TCT gearbox in its entirety
tõlkisin googlis ära ... aga sellest saan veel vähem aru, kui oma mõistusega tõlkides
Tõlge inglise keelest eesti keelde
Meile meeldib: Mito veel kärped Supermini kriips
Meile ei meeldi: Täiesti hävitanud prügi "kasti
TopGear kohtuotsust: Alfa TCT on esimene katse ja tunne seda. Väldi iga kiu oma olemuses.

Märgistage see on valikute nimekiri: kuuekäigulise manuaal-ning salvestada 1200 £
Ja selle vältimiseks: TCT käigukasti tervikuna
Seitsekümmend Viis

isegi läbisõit on erinev kuulutustel... niet ärge siin targutage hinna üle ...

nüüd on aeg öelda - mingi 3 kiloeuriga haukaKS sisse isegi (mõlemad müügisolevad GTA-d)...
:lol:

_

TS - LOL @ sliced
(you bastard)

Spark - ROFL @ google tõlge
:icon_clap:

eni pablissiti is guud pablissiti? not...

FBI• About Us • What We Investigate • Terrorism
Image
kräpp...

või oot- FBI ütleb, et kõik Alfalõhkujad on terooristid?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ei ole ma siiani suutnud leida aega TCT testile minna :(
Tegelikult ma olen normaalne....