ALfa146 1,6 88kw TSpark madalatel pööretel ei ole jõudu

Selline mure et sai endale soetatud ka alfa ja ei tea tast nagu väga midagi aga probleemiks tundub olevat minek. 2 käiguga jõnksutab ja 5 käiguga on võimatu mööda sõitu teha minekut tuleb alles 4000-5000 pöörde juures, kas selline asi on normaalne või võiks kuskilt midagi vaatama hakata. aa kütuse kulu maanel sõites ja pikki otse on ka nagu väga suur 12l/100 ja vaata et veel rohkemki, ja tagant ajab ka väga jubedat haisu välaj

käi kompuutris ja lase üle testida. Mul selgus ka, et lambda ja siis mingi seguklapike, mis kütusekogust mõjutab, olevat ka tuuga olnud, et must vms.

Lisaks saad kompuutris teada, palju kordi näiteks üle mootorilubatud pöörete on lastud jmt.

Lambda mõjutab otseselt kütusesegu ja kogust. See vb sellisel juhul tavalisest teistsugust lõhna põhjustada väljalaskes.

Veel on võimalik ju, et said mingit solkkütust. Pane korralik 98E sisse ja usun, et sõit on kokkuvõttes odavam, kui 95E'ga ja mootorile kahtlemata tervislikum.

minu masin käis kusagil Põltsamaa külje all ja 300.-/h

Tlnas peaks nn kompuuter olema enamvähem igal endast lugupidaval töökojal.

Muidu see Põltsu tüüp ütles, et tema aparatuur pole siiani ühegi masinaga hätta jäänud. Ka minu massinal võttis välja, et üks lambdadest kutu.

Aga see üldine hinnaklass peaks jäämagi selle töö juures kuskil 300.-/h kanti. Paljude probleemide puhul võib päästa hulgast peavaevamisest ja ajakulust probleemiallika väljaselgitamisel. Seega pole ju palju seda raha välja käia.

kontrollisin õhulugejat ossiga ja tundus nagu kõik oleks paigas sama ka pihustidega

aga tekkis seal et panin garaaziz summutile peenema toru taha et sisse ära ei lämbuks ja tundus nagu akkas paremini käima ja ei paukunud enam madalatel pööretel

tagumisel pütil on onu reemus külas käinud ja äkki on ka vahepealsed puhtad kas see ei võiks midagi mõjutada

paranes ka siis ku peale õhufiltrit toru lahti võtsin