SOUNDID

#34
see tee on suht igav, kui võrrelda seda vana postiteega, mis lõunaeestis viib maantee museumi juurde - vot see on tee sõiduks, sellekõrval on see ülatoodud nagu pae tn tallinnas

SOUNDID

#35
word

Üks legendaarsemaid teid Eestis. Ma täpselt ei mäleta kus, aga päris Läti piiri lähedal on kaa väga sarnaseid rollercoastereid. Olin kõrvalistmel kord kui 1 segane rattaid maast lahti ajas oma astral seal postiteel. Väga abitu tunne on ikka teinekord kui rool enda käes pole.
Viimati muutis AaduT, 27 Mär 2011, 14:17, muudetud 1 kord kokku.

SOUNDID

#38
Taavi juba hoiatas mind mõned päevad tagasi, et selle auto puhul on 2 lõvi ühes lambanahas :D
Metsik :icon_wtf:

Dynosse ei plaani minna, et teada saada täpset "tõmbe" hulka ja kui mitmekesi nad kappavad sedasi?

SOUNDID

#39
Praegu ei ole seal suurt midagi.
Ei puhu teine veel rõhkugi- 0,2bar. 200-250hp võiks ühel ilusal päeval kätte saada, üle selle ei julge, muidu hakkab hammasrattaid läbi käigukasti lendama.
Megasquirt juhib praegu ainult kütust, tuleb teha ka süüte ja rõhu juhtimine, siis hakkab juba looma. Sidurile lüliti ja launch control ka peale :mrgreen:

Selle eest on saund juba praegu reaalselt 100x kõvem, kui vidiu pealt. Kui startisin metodistide kiriku juurest lahtise siibriga, siis TLÜ juures jooksid mingid vennad tänavale ja kui ma siis siibri kinni keerasin oli hästi kuulda, kuidas tüübid ütlesid: "Saab vä?!?!"... Worth each penny!
a.k.a Anthrax

SOUNDID

#42
See must/oranz oli palju vingem. Hõbedase tehase vedru oli küll ikka väga pehme :lol:
Aga jah, seda videot olen ma juba palju kordi varem vahtinud suu vees :icon_shocked: