mul läks käikar päeva pealt rikki. pole millegagi sõita.
mags
56909668
O: 33 käigukasti (kiire!!!)
#3ilmselt peab maqs silmas lülitus hoovastikku...
see, mida enda kastilt siiani pole kätte saand 

#5nu...minu arvates ka... ve no mitte see kõige vanem-see 88 aasta ehk siis ülemineku süsteem meeldib mulle endale kõige rohkem... sellega punnitas ka minu 1,5 200km/h välja... 

#6aga VML, kui palju peab veel asju vahetama, et näiteks 88 kast 93 omale alla istuks. see käikukang ja kõik erinev ju.
#7erinevad on lülitus hoovastik, koos selle pika metall sabaga mis käigukasti taga otsas on(kus sees ka see käigukastipadi) nt kui saad kasti koos lülitus mehhanismiga siis otsa hakkab ilusti
ja ega 88 aasta ja 93 aasta omal väga suuri vahesid enam olegi... mõlemal on käigukangil all otsas 1 puks millega läheb selle metall saba peale kinni, ja sellest nõksa ülal pool on lülitus hoob kinni(seal ka puks) sealt läheb edasi sinna T kujulisse vahemuhvi(vidin mida mult saada tahtsid) see sama vidin on veidi teise kujuga aga sul endal 1 korralik kast olemas nagu aru saan...-aga see on 93 aasta oma jah?

#8jaaa.
tahaks korraliku kasti alla saada juba. nussisin 5 päeva... ei saand sõita kuidagi... lõpuks panin vana kasti tagasi ja hiljem selgus, et remonditud kastil oli kuidagi vahepeal ??? differ munni läind. kuna keevitasin selle T-kujulise tüki juba õigeks tagasi, siis ei viitsind seda jälle (3ndat korda) keevitama hakata. niisiis tõstsin uuema tüübi käiguvahetus võlli vanemasse kasti ringi.
nüüd oleks vaja komplektset hoovastikku... ükskõik siis millist, peaasi, et kõik detailid (käiguvahetusvõll ja hoovastik) oleksid ühest sordist.
ootan pakkumisi.
tahaks korraliku kasti alla saada juba. nussisin 5 päeva... ei saand sõita kuidagi... lõpuks panin vana kasti tagasi ja hiljem selgus, et remonditud kastil oli kuidagi vahepeal ??? differ munni läind. kuna keevitasin selle T-kujulise tüki juba õigeks tagasi, siis ei viitsind seda jälle (3ndat korda) keevitama hakata. niisiis tõstsin uuema tüübi käiguvahetus võlli vanemasse kasti ringi.
nüüd oleks vaja komplektset hoovastikku... ükskõik siis millist, peaasi, et kõik detailid (käiguvahetusvõll ja hoovastik) oleksid ühest sordist.
ootan pakkumisi.