mootori vahetus.

nagu ma juba mainisin- CF1 on plug and play

s.t. k6ik auto kyljes olevad pistikud l2hevad t2pselt sinna kuskohast need tulid- kui midagi j22b tagasi panemata, siis autot korralikult k2ima ei saa. Kui mootor k2ib, siis on k6ik OK- ei mingit kalibreerimist ega remappi

aga esialgsest teemast oleme j2llegi kaugele sattunud :-)
Tegelikult ma olen normaalne....

mootori vahetus.

Krt, norm ilm on - jänes jookseb mere peal :D:D:D

(plaanitud kohatrolling pärnu lahel asendus kodus II korrusel liistude "kleepimisega" - naine rahul... no tegelikkuses ega omal ka kena vaadata - krt nüüd peaks ikkagi kalafriendile helistama ja uurima, äkki mõnda forellioja vaja minna kammima õhtupoole... ).

_

A nii laiemas plaanis, teemaalgataja võiks mõne töökoja ukse vahelt sisse veereda oma koliseva alfaga - talinnas: trk, pilot, tartus: jano /// igasugune diagnoos netis on 99% juhtudest vaid ennustamine kristallkuuli jms abil... koerad said isu täis haukuda teemas ja jääb vaid pöialt hoida, et teemaalgata oma probleemile mõne lahendi leiab :)

Hoia siis meid ka kursis, mis asjast sai... huvitav lugeda ju.

mootori vahetus.

täpselt- ka variaatori klõbina võib tõsise mootoririkke alla liigitada :roll: seega esmalt kontroll ja siis otsus :icon_thumbup:

ts@jõe äärde... täisvarustuses
Tegelikult ma olen normaalne....

mootori vahetus.

Kui huvi siis kohe üks korralik kap.remontitud 2liitrine twinspark mootor pakkuda.Endal just oleks huvi suurema vastu vahetada ja janoga vesteldes selgus et tal oleks mulle üks kap-remontid ning forsitud 3.0 v6 mootor pakkuda :)