Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

#366
eestis "leiti" selliseid asju veel 80nendate lõpuski, muidugi tuli osata ostida, enne seda "leiti" pidevalt, ehk kes otsib see leiab, kuna meie riik on piisavalt väike, siis siit on kõik juba leitud, ka selle artikkliga seoses peaks olema "leitud"
ma ikka oma lapsepõvest natuke mäletan masinate otsimist, mis tollal sai ei millegi eest ja preaga maksavad sadutuhandeid uues rahas, lihtsalt eesti on väiksem natuke, seega oli siit ka vähem leida ehk kõik on juba leitud

Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

#367
Ma tean, et eestiski leiab igasugu huvitavaid leide. Autohuvilisest sõbranna nimelt tundis ära Lamborghini Miura kere, ühes eesti foorumis, kus üks inimene küsis suurelt ringilt, et mis see selline on. Inimene muidugi seda ise ei teadnud ja müüs suhteliselt "soodsalt" ära. Vahepeal käisid taastamistööd hoogsalt, kuid nüüd on seisma jäänud, niipalju kui olen küsinud. Tuleb omal tahtmine kuidagi aidata, et sellist masinat saaks tänaval liiklemas näha 8)

Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

#368
Sooviks suti abi, kõik kellel manualid käepäraste äkki saate aidata, palju mahub õli 156 2.4 manual käigukasti ja eriti hea oleks teada ka mis õli sinna käib :thanksspin:

Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

#369
mrt kirjutas:Sooviks suti abi, kõik kellel manualid käepäraste äkki saate aidata, palju mahub õli 156 2.4 manual käigukasti ja eriti hea oleks teada ka mis õli sinna käib :thanksspin:
Tsiteerin 156 kasutaja manuaalist:
Gearbox/differential oil 2 litres ... SAE 75W-80 EP synthetic oil that exceeds API GL-5 and MIL-2105 D LEV specifications ... recommended Tutela Car ZC 75 Synth.

Sai endal aasta tagasi TRKs vahetatud ja pandi 75w-90 GL5 tähisega õli, miski 400 vanas rahas..

Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

#370
Üks tegelane AO foorumis on valmis meisterdanud carbonist "õhukambri" 156'le. Ning siin on esimene ja kohe õnnestunud testvideo.
http://www.youtube.com/user/GTAevoluzione" onclick="window.open(this.href);return false;

Lisaks veel õeldud, et õhulugeja või "liblikas" ei ole GTA standard vaid on Ferrai 430 /Maserati Grandsport 4200 oma. 84mm läbimööduga. HInd on muidugi päris kallis mida ta foorumis küsib (929 eurot koos maksudega) :(
http://www.alfaowner.com/Forum/tuning-a ... eo-v6.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Siin siis varasem video tänavakonditsioonis :)
http://www.youtube.com/watch?v=ETSpaLqk ... ure=relmfu" onclick="window.open(this.href);return false;

Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

#374
ECU remap ja Ferrari TB läheks umbes 500 eurot. Pole vaja eraldi progetavat aju, see on siis mõtekas kui on mingi ülelaadimise versioon. Aga HP peaks juurde saama nii 35-40hp nendest kahest asjast. :icon_thumbup:
cron