Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

Peale igat suuremat mehaanilist modifikatsiooni tuleb uus remap teha mis vastab täpselt tehtud muudatustele.
Ja kui sa ostad sellise raha eest uue TB ja remapi siis see pole kohe päris kindlasti viimane asi, mida sa teha tahad.
a.k.a Anthrax

progetav aju on pigem selliste föönidega aparaatide teema- niipalju, kui vabalthingav muudatusi võimaldab on progetav ECU suhteliselt mõtetu kulutus (kunagi kehtis 1:1000 reegel- nüüd siis 1:64- umbes iga 1 kW maksab jämedalt 64 eurot )

GTA puhul on see number vist veel rämedam :mrgreen: - selleks, et maksimum ehk ca 420 hp täis saada pead laskma teha remapi tükimüüja juures :roll: lihtsamate meetodite puhul koos progetava ajuga aga autoga enam liiklusse asja ei ole :finish:
Tegelikult ma olen normaalne....

Tohoh :icon_wtf:
Keegi on ühe Alfa GT ja 147 ristanud. Ei mäleta, et 147'le selliseid istmeid oleks pakutud. Spoileringil pole isegi väga viga, arvestades mis veel netiavarustes ringi luusib :P
Aga hind on tiba suur. ::itpnt::

Mulle päris meeldib see konf.
Muide kas teab keegi kuna või kas juba on ilmunud see artikkel mis pidi TM-s 147 -t kiitma. Kunagi nagu keegi lekitas siin siseinfot sellise artikli kohta...?

Kas eestis on mõnda laiali lastud 2.4jtd mootorit, soovitatavalt 10v?
Äkki on kellelgi mingisugust infot selle kohta :thanksspin:

EDIT:Tartus oli aasta tagasi üks mees kes mingit diisel lanciat ehitas, tal oli üks mootor üle, äkki on kellegi kontakti?
Last edited by mrt on 09 Aug 2011, 13:48, edited 1 time in total.