Peale igat suuremat mehaanilist modifikatsiooni tuleb uus remap teha mis vastab täpselt tehtud muudatustele.
Ja kui sa ostad sellise raha eest uue TB ja remapi siis see pole kohe päris kindlasti viimane asi, mida sa teha tahad.
Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3
#377Seda remapi teedki siis kui tead, et rohkem selliseid lihtsamaid modifikatsioone rohkem ei tee. Uus TB, sisselase, väljalase ja siis lõppu remap.
#378progetav aju on pigem selliste föönidega aparaatide teema- niipalju, kui vabalthingav muudatusi võimaldab on progetav ECU suhteliselt mõtetu kulutus (kunagi kehtis 1:1000 reegel- nüüd siis 1:64- umbes iga 1 kW maksab jämedalt 64 eurot )
GTA puhul on see number vist veel rämedam
- selleks, et maksimum ehk ca 420 hp täis saada pead laskma teha remapi tükimüüja juures
lihtsamate meetodite puhul koos progetava ajuga aga autoga enam liiklusse asja ei ole :finish:
GTA puhul on see number vist veel rämedam

Tegelikult ma olen normaalne....
#379Rõõmurikkuja :icon_thumbdown:ts wrote:lihtsamate meetodite puhul koos progetava ajuga aga autoga enam liiklusse asja ei ole :finish:

#380Eile õnnestus Tallinnas hipodroomi kandis selline aparaat ära näha ja kuulda 
Ei jopanud fooridega, et oleks ise jõudnud mõne klõpsu või videojupi teha :icon_problem:

#381Eile nägin Ferrari Californiat hipodroomi juures
. Tundub, et mingi superautode pesa on kuskil seal. Jazz pesula juures tõmbas kõrvale, kuigi ei näinud välja, et oleks pesu vaja. Võibolla mindi Hessi burgsi sööma 
Aga selline pilt võtab küll sõnatuks :icon_thumbdown: :
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;

Aga selline pilt võtab küll sõnatuks :icon_thumbdown: :
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
#382TRK kõrvalmajas ehitati vist ka mingi taolist ... ükskord kevade täheldasin kui oma autole järgi läksin TRK- sse. :icon_roll:
#383http://www.auto24.ee/used/887351" onclick="window.open(this.href);return false; peaaegu sama äge...janar_t wrote:Eile õnnestus Tallinnas hipodroomi kandis selline aparaat ära näha ja kuulda
[ http://farm4.static.flickr.com/3276/255 ... 3b3f84.jpg ]
Ei jopanud fooridega, et oleks ise jõudnud mõne klõpsu või videojupi teha :icon_problem:

#384Tohoh :icon_wtf:
Keegi on ühe Alfa GT ja 147 ristanud. Ei mäleta, et 147'le selliseid istmeid oleks pakutud. Spoileringil pole isegi väga viga, arvestades mis veel netiavarustes ringi luusib
Aga hind on tiba suur. ::itpnt::
Keegi on ühe Alfa GT ja 147 ristanud. Ei mäleta, et 147'le selliseid istmeid oleks pakutud. Spoileringil pole isegi väga viga, arvestades mis veel netiavarustes ringi luusib

Aga hind on tiba suur. ::itpnt::
#385Ainuke asi, mis seal midagi väärt on, on 2.0+manuaal, mis meiemaal on paraku haruldane.
a.k.a Anthrax
#386Mulle päris meeldib see konf.
Muide kas teab keegi kuna või kas juba on ilmunud see artikkel mis pidi TM-s 147 -t kiitma. Kunagi nagu keegi lekitas siin siseinfot sellise artikli kohta...?
Muide kas teab keegi kuna või kas juba on ilmunud see artikkel mis pidi TM-s 147 -t kiitma. Kunagi nagu keegi lekitas siin siseinfot sellise artikli kohta...?
#387see oli juba kuid tagasi...
äkki juunikuus lugesin
kodanik kirjamees ehk täpsustab ise :icon_thumbup:
äkki juunikuus lugesin

kodanik kirjamees ehk täpsustab ise :icon_thumbup:
#388pff.. Peale nelja aastat lihtsalt huvi pärast proovimise peale selgus, et ka minu autol on "follow me home" tuled.
#389Kas eestis on mõnda laiali lastud 2.4jtd mootorit, soovitatavalt 10v?
Äkki on kellelgi mingisugust infot selle kohta :thanksspin:
EDIT:Tartus oli aasta tagasi üks mees kes mingit diisel lanciat ehitas, tal oli üks mootor üle, äkki on kellegi kontakti?
Äkki on kellelgi mingisugust infot selle kohta :thanksspin:
EDIT:Tartus oli aasta tagasi üks mees kes mingit diisel lanciat ehitas, tal oli üks mootor üle, äkki on kellegi kontakti?
Last edited by mrt on 09 Aug 2011, 13:48, edited 1 time in total.
#390pole 100% kindel aga Jano'l kunagi midagi vist oli - helista ja küsi järgi