M: 155 Ts Poolnahk istmed

hm, a sul kauba peale (eraldi kaubana) sama tooni uksepolstreid pole?
Kui ma neid reaalsuses ka näen, siis ma pakun, et olen VÄGA huvitatud.
Tartu vahet liigun igapäevaselt.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

:icon_hi:
Hilti wrote:Ei tea kas need ka 145ele sobivad. Kui sisi oleks ka huvitatud?
hmm... 155- 4 ust; 145 -2 ust...

ma arvan, et kallutamisega läheb keeruliseks :mrgreen: (loe- sobivad aga siis pead kagumiste istmete asemele supaka vms paigutama)
Tegelikult ma olen normaalne....

eee...need on nüüd minu omad.
Ja ei, ettepoole neid tõesti kallutada ei saa. Kas mõnel 155-l üldse saab?
Nii esimesi kui tagumisi?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

janar_t wrote:Nõup ja nõup. Ja kui tagumiste peale mõtlema hakata, siis sedaankerega Alfadest käivad tagumised istmed alla seni vist ainult 159-l
Hakka või ise leiutama seda kokkuklappimist...
Ilge piin oli neid istmeid ära viia, kui pere autos (jah, loomulikult 155-ga viisin, millega siis veel)
Tagaistmete küljes on küll täpselt sellised traataasad, mis nagu oleks mõeldud kokkuklapitavatele istmetele. Aga tüng, onju.
Eniveis, kui nüüd keegi äriks mulle tumedad uksepolstrid ka, siis saaks punasest peaaegu et asja ja saaks sinisele tagasi panna, mis sinise oma.

janar_t wrote:Nõup ja nõup. Ja kui tagumiste peale mõtlema hakata, siis sedaankerega Alfadest käivad tagumised istmed alla seni vist ainult 159-l
Samas jälle:
http://www.auto24.ee/used/850028" onclick="window.open(this.href);return false;

ja seal on selgelt kirjas:

tagaistme seljatugi allaklapitav

WTF?
Kes nüüd meist rumal on. Aga ma kohe tahaks seda autot lähemalt näha.
Või noh, tegelt ei taha ka, ta on nii koledat värvi.

:)

PS: muide, nende [müüdava auto] istmete MUSTER ja TOON on täpselt see, mis mul praegu on ja mida ma umbes ülehomme hakkan nendesinaste sellesse teemasse kuuluvate istmete vastu vahetama...

ahh, klapitavad istmed ongi alfal nagu sea seljas sadul, no see pole lihtsalt see auto, kui juba 4 ust on siis on hea küll, ma isegi ei mäleta, et mu sprindil oleks seljatugi alla käinud, kuigi kerekuju seda eeldaks, muidugi arna omanik vist naudib istmete klappimist. Kui lux või sportlikul sedaanil saab istmeid alla klappida, siis on see kui omaniku elustiili peale sülitamine :icon_sick:

supp wrote: Kui lux või sportlikul sedaanil saab istmeid alla klappida, siis on see kui omaniku elustiili peale sülitamine :icon_sick:
BÖÖ
Mõte ilus ja puha, eksole, aga ma pean aegajalt tarima asju, mis kohe kuidagi pagassi ei mahu. Vastne maainimene nagu ma olen. Tough shit. Ikka keldri sisu ainult pagassi mahuga (krt salongi ju sitta ei pane!) ära viia on paras challenge.

Jees.
Siis saab külarahvas mind alguses prügi maha viskamises, ülehomme aga mõrvas ja vägistamises süüdistada. Nagu see külas ikka käib. :)

Been there, done that.

Mis meenutab mulle, et umbes kakssada ja natuke peale eterniitplaati tuleks kohalikku jäätmejaama viia. Ikka oma alfaga, millega siis veel, ega ma ju seljas ei hakka tassima. Vat sulle 'jäta teeserva'.