el. istmed

ilmselt läheb küssa ts-ile et kuidas on 90a 164-jal el. istmetega? eeldan et on originaalis el. istmetega oli ka saada? aga TS versioonile 93a superi el. istmete panekuks palju vaja ringi teha? vaja mõni juhe kuskilt juurde vedada? et on mingeid asju selle juures mida silmas pidada? ja ts-il tuleb 2 pistikut istme alla-millese mõlemasse tuleb süütega vool sisse, millele need mõeldud?

el. istmed

164 el istmed tahtsidki mõlemad saada omale kaks otsa (soojendus ja mootorid eraldi)

seda kas pistikud on olemas või mitte näitab kaitsmeplokk (kui seal on olemas istmete kaiste, siis on ka juhtmed veetud)

90a olid LISAVARUSTUSES el istmed vaid TS versioonidel (teistel siis standardis -> õigemini tasuta kaasa... ehk siis kui ei soovinud, siis ei saanud)

istmed klapivad 1:1-le kõigil 164-del ning mingit ümberehitust ei ole ette nähtud :wink: (poldid lahti, istmed välja, uued sisse ja poldid kinni)

ja need juhtmed, mis tulevad konsooli või siis juba istme alla on 99% tõenäosusega mõeldudki istmete jaoks vaata testriga üle, kas viivad kaitmseplokki õoige kaitsme alla või mitte...)
Tegelikult ma olen normaalne....

el. istmed

nu panin juba üleeile sisse ja töötab-siis kui süüde sees vähemalt :lol: aa pole rohkem vajagi... ja eks sebin need istmesoendused ka järgi miskit pidi...

el. istmed

kõige lihtsam-> pane sama pesa otsa...

ja see et läbi süüte töötab on õige-> vastasel juhul saab üsna kiirelt aku otsa (isiklikult ühendasin enda omad otse 12V pealt lahti, kui üks kodanik hommikul lülitas kõrvalistmel soojenduse sisse ning vaid "paar hetke" hilisem käivitamine oli napilt napilt edukas :roll: )

ei võta need asjad üldse mitte vähe voolu...
Tegelikult ma olen normaalne....