:weightlifter:
  :weightlifter:Alfa Romeo 159 SW, 2006, starfild
#16Võibolla on lihtsam kompressor juurde visata?    :weightlifter:

:weightlifter:a.k.a Anthrax

:weightlifter: Mis siis ikka otsime edasi
 Mis siis ikka otsime edasi 
Nii palju kui mina aru olen saanud, siis antud sümptomid tegivad "ökotamisest" suvalisel diislil. Sõita tuleb autoga, mitte ökotada..Anthrax wrote:..ja juba ongi pihustid tuksis, egr kinni ja kõik ära tahmanud. :butt:Slicer wrote:Väike chiptuning ja juba ongi 160+ kw
 Auto peab aegajalt redline'i nägema, olgu või diisel..
 Auto peab aegajalt redline'i nägema, olgu või diisel..
Aamen.cyber wrote:Auto peab agajalt redline'i nägema, olgu või diisel..

.
.

starfild wrote:100km sõidetud. Rööööösk... olevaitkuihea! Ma ei tea, alfafoorumis pole vist vaja ka väga palju pikemalt peatuda, kui hea on
Pidada on OK, kui sa teda ei hakka iga päev sõtkuma (sul ju ikka jäi mingi "normaalne auto" ka eks?)starfild wrote:Nagu sõber kommenteeris - ainult valge mees astub kaks korda sama reha otsa....
Läbisõit? 152K....
Eks ma olen siis nüüd elavaks näiteks, kuidas on sellise läbisõiduga Alfat pidadaStay tuned!

. Mis ma nüüd siis sellist universaali ikka hobiautoks võtan. Ok, maal üks 1993 Accord Aerodeck on, kui ikka VÄGA vaja on... elan ohu piiril!
. Mis ma nüüd siis sellist universaali ikka hobiautoks võtan. Ok, maal üks 1993 Accord Aerodeck on, kui ikka VÄGA vaja on... elan ohu piiril!Return to “159/Brera/MiTo/Giulietta”