Ma ei tea, kas see on nüüd tehniline probleem või varuosaprobleem, aga tundub siia kuidagi paslikum.
Äkki oskab keegi aidata, et kes ja kas ja kus tartu kandis 33 tagasilla pidurivoolikuid müüb või teeb. Ja mul pole vähimatki aimu, millised otsad seal on. Küsitakse mingit vindikeeret ja värki, aga manuaal neist numbritest ei pajata. Kuna mul on plaanis tuksis regulaator vahelt minema visata ja sinna lihtsalt kolmik panna (see on ju väiksem kui regulaator?), siis vist ei saa lihtsalt standardvoolikuid tellida. Ja ma tean küll, et kõige lihtsam oleks voolikud ja otsad maha kakkuda ja kaasa võtta, aga ma tahaks sel nädalavahetusel juba valmis tükkidega maale minna ja pidurid lõppeks korda teha.
Ahjaa, äkki teab keegi, milline pirn käib selle 'õhusoojusereguleerimispaneeli' (noh, see kus on ventilaatori kiiruse ja muud nupud) taha valgustuseks? Või peabki see 33 iseärasusena pime olema?
'92 33 pidurivoolikud ja -otsad.
#1I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)