K: fiati kontserni jubinate klappimine

Et siuke küsimus.
Kas on reaalne, et PISTIKUTE osas nt 155 kojameeste mootor võiks klappida nt fiat ducato kaubikule?
Tegemist mõlemal puhul ajavahemikuga 93-97
Kinnitused on poohui, need mõtleb välja, vaja VÄGA ajutiselt ja konkreetsel (ülevaatuslikul) eesmärgil. Hirmsat ümberehitust ei teeks, aga kui ideeliselt sobiks, laenaks sinise oma sõbrale välja.

Teab keegi?
TS?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Mnjah, vaata, idee on selles, kas ma väga tahan hakata 155 kojameeste juurest seda plasitkkatet maha kiskuma või ei taha...
Sestap küsingi. Kui ma saaks nüüd mingi röntgenpildi teha, siis ma ju ei küsikski. Aga tänud vastamast igal juhul.

Kui kellelgi on silmeees, siis fiatil on 3 otsa/5 otsa pistikud....
oot, oot....kusse kojameeste mootori lappimise teema nüüd oligi.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

visuaalselt on need suht sarnased- i.e. Kui probleem on mootoris endas, siis peaks see vahetatav olema

tegelik probleem on siiski pigem selles, et ducato oma peaks olema võimsam (kojamehed ise on suuremad ja ka pind on suurem)- seega puhtteoreetiliselt võib juhtuda, et mootoril jääb jõudu väheks ja kõige kiiremal astmel hakkavad kojamehed kuningliku soliidusega mööda esiklaasi venima :mrgreen:

155-l oli mälu järgi kolme otsaga pistik (s.t. Sul oleks üleminek vaja ehitada)
Tegelikult ma olen normaalne....