Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

käigukasti küljepeal peaks olema punn ja sealt seda sisse valadki... aga no ma eeldan et kast on sul ju ikka auto küljes
siis peaks sul olema mingi prits millega seda sisse ajada !

Ma vist mingi erand olen.. Vana asi on kena üldiselt, kuid kui ma ikka midagi enesele tahan, siis tavaliselt midagi uut. Streamline'd disain, need sujuvad jooned, märkamatud üleminekud ühelt kohalt teisele... Vana asi ei ole paha, aga minu jaoks on ta ikka vana asi, kohmakas :)

Mulle näiteks meeldib vana ja uue kooslus. Oleneb muidugi masinast, et kas vana disain ja uuem tehniks pleki all või siis vastupidi :P
Samas meeldivad ka hästi originaalilähedaselt taastatud haruldused. :icon_think:

mina näiteks olen elu jooksul sõitnud lugematu arvu autodega nii päris uutega kui vanadega (rohkem päris uutega) ja mingil hetkel viskas siibri ette lihtsalt ehk kui niikuinii sai tegeletud autodega leiva teenimise eesmärgil, siis lihtsalt tekkis vajadus peale tööd natuke lõõgastuda ehk minu puhul tunda, et ma sõidan autoga mis on suuremaltjaolt puhas mehaanika, sellepärast ma üritan ka igapäeva liikurikureid suht vanakooli masinate hulgast valida, aga noh igaleühele oma. Ahjaa vanakooli pille ei pea remontima ka pidevalt ja näppude õliseks tegemist ma vihkan, tahan lihtsalt sõita ilma jamadetta

eks vanakooli vanker on ikka müügis seepärast, et kui müügiks läheb siis tuleb teine asemele (eks neid tuleks muidu ka juurde aga logistika läheb keeruliseks juba) ja see pole ka mul ainus (küll on ainus alfa hetkel)

Mis jamps see on, et kõik müügisolevad 159-d on diislid.
Kas rahvas on hakanud diisleid kasutama, et neid ainult müüakse või on rahvas kõik bensukad ära ostnud ja alles on jäänud diislid? :roll: