Ostuabi 156 JTS Selespeed 2.0 122kW

#1
Terekest foorumi rahvale.

Mõttes on uue auto soetamine ja pilk jääb pidama Alfa Romeo peale.
Lugesin pisut ka foorumit kuid üht teist tahaks ikka igaks juhuks üle küsida.
Üheks üldisemaks küsimuseks oleks auto ülevalpidamise kulud. Kuidas on juppide hindadega, kättesaadavusega ei tohiks tänapäeval probleemi enam olla. Kas on olemas ainult A kat või liigub ka B oma ja kas hindade vahe on suur.
Samuti tahaks teada üldisest vastupidavusest, kas on palju tüüpvigu.
Praegu on silma hakanud 2 isendit.

http://www.auto24.ee/used/949481" onclick="window.open(this.href);return false;
ja

http://www.auto24.ee/used/928517" onclick="window.open(this.href);return false;

Viimase kohta ütleks, et ei meeldi see et seal mootori juures on mingi lisa tehtud mis teda võimsamaks muudab. Olen suht skeptiline selliste mitte tehase seadete osas. Aga mulle meeldib ta välimus ja sisu. Samas mingis foorumi teemas öeldi ka et Alfa ja diisel ei ole suured sõbrad. Kuidas selle talvise käivitumisega siis lood tegelikult ka on?
Kellel aega ja viitsimust palun vastake ning kiitke ja laitke antud 2 masinat.

Lugupidamisega, ette tänades Veix

Ostuabi 156 JTS Selespeed 2.0 122kW

#2
loomulikut on olemas nii A kat kui B kAt. varuosi . B kat korraliku valiku leiad näiteks E-parts.ee kodulehelt.

No antud autosi võrreldes siis isiklikult minule Selespeed kast ei meeldi,(üldse igasugused autom. ja ise toimetavad kastid ) see on minu arvamus.
Mina pigem pooldaks seda diislit , no alfa ja diisel ma ei tea kui hästi need kokku sobivad ,aga ega enne ei tea kui proovinud pole :icon_roll: , teed korraikult mahlade vahetusi,muid hooldusi,solgiga ei sõida no mis kurat seal ikka peaks õhku lendama.

See on siin kõik ainult minu arvamus (kindlasti ma olen oma moodi veidrik,kiiksuga :D :D :D :D)

Ostuabi 156 JTS Selespeed 2.0 122kW

#4
Minu teed ristusid 156 JTS Selespeed'iga aastake tagasi. Auto oli kireva ajalooga, aga ka pika hooldusajalooga. Sõitnud olen selle aastaga vähem kui 15 000, aga - kahel korral on Selespeed hätta jätnud (ühel korral lülitas käike justkui, aga ei toimetanud siduriga vms, sest liikuma massin ei hakanud. Teisel korral kadusid kõik käigud peale tagurpidi käigu ja neutraali - ja seda sõidu ajal). Mõlemad anomaaliad kadusid sama äkki kui olid tekkinud ja üldiselt on mulle naistekast meeldima hakanud (olin varem suur skeptik).

Teine probleem (ja see ehk on spordivankrile omane) on veermik. Pentsik, kui töökojas öeldakse, et mingi kolina allikat ei suudeta leida. Veel pentsikum, kui mõne tuhande järel on kolinaid jälle hulgem. Mis teiste 156 omanike kogemus selles osas on?

Ostuabi 156 JTS Selespeed 2.0 122kW

#6
oriion kirjutas:Ei hakka uut teemad looma.

Kas keegi teab või saab öelda nendest autodest?

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1014193
issand... JTS RACE LIINE :roll:

küsi selle müüjalt VIN koodi ja vaata auto ajalugu lkf-ist järgi (ma ei ole kindel, aga üks sama värvi ja samade tuledega aparaat oli mingil ajahetkel veidi kustunud olemusega- müüja numbrit guugeldades leiab terve posu kuulutusi .. helista ja uuri)

Riia omast ei oska vist siinpool keegi midagi arvata :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Ostuabi 156 JTS Selespeed 2.0 122kW

#7
issand... JTS RACE LIINE :roll:

küsi selle müüjalt VIN koodi ja vaata auto ajalugu lkf-ist järgi (ma ei ole kindel, aga üks sama värvi ja samade tuledega aparaat oli mingil ajahetkel veidi kustunud olemusega- müüja numbrit guugeldades leiab terve posu kuulutusi .. helista ja uuri)

Riia omast ei oska vist siinpool keegi midagi arvata :wink:
Leidsin veel selle auto vanu müügikuulutusi. Paistab, et tehtud on tal numbrivahetus. Ei tea miks?
http://www.auto24.ee/used/329767
http://www.auto24.ee/used/951994
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=651996

VIN kood: ZAR93200001291257

Kui kellegil infi selle auto kohta, siis võiks jagada. On omalgi huvi selle auto vastu.
Kui raske oleks leida sellele masinale puuduvat tuledepesurit ja korki mis käib stange külge kunde poole. Peaks sinna minema vist puksiirimis köie jaoks konks?

Ehk oskab keegi veel öelda midagi nende tagatulede ja stange lisade kohta? Originaal toodang või mingi aftermarket kraam?
Lisaks huvitaks mis see JTS RACE LIINE seal lõpus tähendab? Omaniku enda väljamõeldis või mis?
Kuna ise olen Alfade kohalt üsna roheline alles, siis kõik info sellise isendi kohta on teretulnud.

Ostuabi 156 JTS Selespeed 2.0 122kW

#10
Käidud ja üle vaadatud see "RACE LIINE": http://www.auto24.ee/used/1014193
Välimuselt kriime, kraapse täis. Tagastange katki, kerel mõlke, esistange ei istunud ilusti ees, parem poolne esimene tiib üle värvitud. Summuti laseb läbi ja üks kinnitus trip katki. Sisu pole kiita, mõnest kohast plastikud ja nahk katki. Mootori tuli põleb, geneka rihm on kulunud sama kitsaks nagu tossupael, väntvõlli otsas olev rihmaratas käib kaheksasse nii jubedalt, et suretasin auto igaksjuhuks enne välja kui see sealt minema lendab (vähemalt tunne oli selline et kohe lendab). Paisits et üks esimene abs anduri juhe läbi lõigatud. Tagatuled näevad üsna koledad välja (muidugi maitse asi). Bose helisüsteemist pole haisugi. Rohkem ei tule hetkel midagi meelde. Kuulutuses muidugi mainitud, et auto väga heas korras, kuid paras rimakas minuarust.
cron