sellega peaks kõik öeldud saama

Prantsusmaa ja saksa analoogid - ma kuulaks kohe huviga, mis masinad on alfa 156 analoogid...Slicer wrote: Mitte vähemalt kallimad kui saksa või prantsuse analoogidel. :icon_hi:
Word. Mina olen oma olemasolevad alfad ise ära lõhkunud ja peale seda ise hooldanud ka. Peale esimesi 33 probleeme, kui teadmisi ja tööriistu oli veel vähevõitu. Teine asi see, et Sulle MEELDIKS (mulle küll meeldib) ju sõita korras autoga...siis tuleb peale ostu ilmselt varuda hulk raha, et enam või vähem varjatud vead ära lappida. Päris korras autot ei müü ilmselt keegi peale esinduse.ts wrote::
ja ilma keerutamata ka vastus küsimusele- ei ole asi ei õnnes ega autos... nii nagu Sina autole, nii auto Sinule (ja nii ongi- hoolimata sellest, kas Sul on diiselpassat või diiselalfa- kui turbiin lendab või küünlad vahetada tuleb, siis maksab see enamvähem samapalju, kui vedrustus koosneb pisikestest tükkidest, mis korraga vahetada tuleb maksab see naapalju ja rihmavahetus maksab veel niipalju)
Keerame ikka vinti peale - päris korras autot ei müü sulle isegi esindus... kogu kulumine ja üllatused on juba tehases hoolega paika lihvitud, et peale ostu ei ununeks tee tagasi töökota - ärge unustage, et autodega koos töötakase välja ka hooldusgraafik ja pannakse paika enamuse remonttööde ajaline kestus e hindzakalwe wrote:Päris korras autot ei müü ilmselt keegi peale esinduse.