ePER

kas on soov seda onlinesse saada ?

option 2 on see, et ma panen dvd netti välja, 1.6G ja ise vaatate.

ePER aastast 2005, q1
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

ePER

mmmm.... That would be very kind of you

BTW kui pikka ajalugu see üldse hõlmab?

EDIT:tegelikult on "piraatlus" paha online versioon oleks tegelikult hästi tore 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

ePER

33 on sees, 75 on sees ja ka muud.

siis lancia ja ka fiat commercial sõidukid.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

ePER

aga kui ta selle pealt midagi ei teeni, st ei jaga tarkvara enda rikastumise eesmärgiga, siis kas see on ka piraatlus. Igatahes enda tarbeks võib olla jumal teab kui palju ja mida....

ePER

piraatlus on juriidiliselt ka see, kui kuulad autos austalt omandatud plaati, nii et teised seda kah kuulevad :D

ja tarkvara juures on asi veel lihtsam-> üsna varsti loeb BSA piraatluseks ka seda, kui oma litsensiga wööördis sõbra jaoks avaldust kirjutad :lol:

ePER

piraatlusega on nii, nagu on parasjagu.

Ma panen endale siia kirja, et ma säilitan oma koopiat aadressil

http://dogbert.crime-zone.as.ee/ep.nrg , lihtsalt selleks, et ma teinekord unustan ... ma ei tea, ega huvitugi, mida te selle teadmisega peale hakkate

ePER

:lol: :lol: :lol:

me siis käime aegajalt kontrollimas, et kas see ikka alles on (kuna Su mäluga on nagu on) ja teavitame, kui see kadunud on :roll:

ePER

mjah. keegi tallus kaablitel raiks. ma muutun murelikuks. nii pole hea tagavarakoopiaid hoida. noomisin ennast ja saavutasin kokkuleppe, et olen hoolikam...