Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

Happy to tease or please, sir! :icon_hi: :D
Ma juhtun sinnakanti suht tihti nüüd, et võin teinekordki visuaalselt erutada neid kellel tuiksub soontes veri itaalia brändide järele ;)

Jah, dialid on endalegi järjest ja jerjest rohkem meeldima hakanud kui ma neid auto all näen 8)

No eile oli rõõm suisa 2x Sind näha...
Hakkab sama "tavaliseks" muutuma juba nagu "teflonpann" teel lasteaeda või tööle :D

Cool, anna aga kuuma jah siin "külavahel" - hea vaheldus juba üsna tavaliseks muutunud maainimeste autodele nagu: Jaguar, Porsche, Maserati, Ferrari jms ;)

Maakad on hakanud evoqueid ostma... viimase kuu jooksul on 1 valge üsna palju silma hakanud...
Samas Härja pildiga traktorit pole juba mitu kuud siin kartulivagude vahel enam näha olnud...

Õnneks 1 punane lumesahk on hakanud enne talve tulekut kõvasti ringi nühkima :D

TRK' s siis tehti uus hammasrihma vahetus, sest eelmisega oli veits mööda pandud :icon_think:
Ning leiti ka kummalisele probleemile lahendus kus pooled pütid tagant ära kadusid sõidu ajal, mida aeti edutult taga nii 1 kuu päevad. Ja täna siis sai korda. Seotud oli see vist peale "väljasõidu" järgse kokkupanekuga, rohkem ei tahetud täpsustada :P Kuid tundus easy fix, kõige keerulisemad probleemid kipuvadki nii lõpuks lahenema :book:
Nüüd jään ootama uut termostaati, sest praegune ei suuda adekvaatselt toimetada.

To be continued... :mrgreen:

Sarkofaag algas ajayhikuna, mille jooksul omanik on ilma Alfata, moondus seej2rel ajaks, millal auto ei liigu ning kokkuleppeliselt (tulles vastu nende alfistide soovidele, kellel Alfa puudub ja neile, kellel on mitu Alfat) muutus n2dalaks, mille jooksul auto ei ole kasutatav tehniliste probleemide t6ttu (hetkelised soojendamised, pisikesed s6idud jms ei klassifitseeru auto kordasaamiseks)
Tegelikult ma olen normaalne....