156 laepolstri nagin

Kuna olen perfektsionist, siis ei talu ma ühtki naginat autos. Nimelt meie auklikel teedel kipub laepolster kolisema. tundub et just lae keskel kõigi nelja istekoha keskkohast.

On kellelgi taolist probleemi tulnud lahendada? Kas tasub möllama hakata või lihtsalt ära kannatada?

Siledamal tee pole loomulikult midagi häda ja ega ma üldiselt väldin kohti, kus nagistama ajab. Muidu igati eeskujulikult vaikne masin peale stabika vahetust :)

156 laepolstri nagin

...tuttav tunne :lol: ...olen sõitnud ka niimoodi, et mingi vääääääike nagin kusagil laes ja deeemn küll ajab närvi (no ma olen siuke närvihaige ja erutun iga piuksu peale :) ) kupatasin naise rooli ja hakkasin sõidu ajal mööda autot roomama, et kust asi tuleb, nii leiab üles ja saab asja mudida :wink: ...kui Ti kätte sain tutika, siis siuke lahe asi, et nahkpolster hakkas mingi eriti spets vibraga vastu tagaukse plasti krudisema, ostsin suure vihaga jyskist neid vilte mis diivanijalgade alla käisid ja tegin teibituuningut ustele vähe :) ... hiljem kadus see vigin ära ja vildid kukkusid ka ära :lol: ...hetkel ainult see, et kui pardakast hakkab sooja õhku puhuma siis plast hakkab elama ja tahab nagiseda, kui mööda klaassiledaid tallina teid libiseda... ja noh wagoni mehed peaks kõik teadma seda pagasiruumi katte häälenalja :) ...väikeste nippidega saab igast piuksust jagu, aga raske on olla siuke monki moodi mees :wink:

156 laepolstri nagin

tjah... on küll raske... ja monkiga olen enda ehmatuseks leidnud palju sarnaseid jooni :S

Üldiselt kuskilt johtusin lugema, et 156'l on laepolstri nagin mingi tüüpviga... külma ilmaga just... aga mul on ka siis kui auto soe... :S

See pagasikatte krudin ei olegi nii häiriv, kuna see kaugel ja kui korralikult peale tõmmata, sis ei krudise ka üldse