ostsin endale projektiks, aga ilmselt ei jää mul selle jaoks aega.
ehk kellelgi on huvi. auto kohta sis igasugu andmed siin:
http://www.carfolio.com/specifications/ ... ifications
iseenesest on auto nö kap.remonditud, aga mingite maa-ülode poolt ja seega tuleks seda kap.remonti pisut kohendada.
valget värvi, komplektne (kõik tuled ja asjad on ilusti küljes).
mootoril vahetatud kõik saaled, rõngad, tihendid jne.
vead:
vända simmer natuke lekib (ladu24.ee 175 krooni),
kojameeste ja suunatulede lülitid ei tööta korralikult (kalvol on terve roolisammas pakkuda ja prillimäel on terve giulietta varuosadeks),
ilmselt ei tööta ka suunatulede relee (ladu24.ee 265 krooni),
lae polster on kole ja lohakalt tagasi pandud,
kaks SOLEX-i 40st karbussi, mida ei ole suudetud regullida. ilmselt suudab aidata speedsteri Hannes. iseenesest käivitub ja sõidab, aga rõõmust jääb siiski puudu.
bensiini koguseandur ilmselt ei toimi, kuigi enne vahetust peaks proovima paagi täis lasta, äkki hakkab tööle.
jahutusradikas on vale ning kahjuks ei tea, mis sõiduki oma. jahutusventika andur ei tööta.
uksepolstrite sisse on pandud kõlarid.
sumps on halvasti keevitatud, on liiga lähedal maapinnale ja käib kuskile vastu.
kindlasti on pisivigu veel...
noh, projektika kohta nagu polegi väga hull.
plussid:
keevitustööd on õnneks korralikult tehtud ning põhi sai ka minu poolt mastiksiga üle lastud.
sõiduk on väga haruldane.
tagaveoline, ideaalse kaalujaotuse ja juhitavusega.
dokumendid on olemas ja omanik olen mina, mis tähendab, et sellega mingit nussi ei teki.
hind, mida ma küsin, ei ole tegelikult suur, arvestades selle auto kere, mootori, salongi ja veermiku seisukorda.
tutikad tagaratta laagrid, kõik pidurimansetid ja klotsid, üks kardaanimuhv, saaled, kolvirõngad ja mootoritihendid.
kuna ma ta ise 10000.- eest tartu tagant metsast ostsin, arvele võtsin, mastiksiga põhja üle lasin ja tallinna tõin, siis peaksin küsima umbes 14000, aga annan 10000.- ära.
arvestage sellega, et 10000 läheb praktiliselt maksma välismaalt toomine, ilma auto enda hinnata. eestist selliseid enam ei saa ja ega väljamaalgi lugu lihtne pole.
http://www.carsfromitaly.net/alfaromeo/index.html
--> all models--> esimesest tulbast Giulietta.
asub keilas.
mags
56909668