155 1,8ts 95a elektri jama

tester kätte... poolide primaarpoolele klemmid peale, süüde sisse...

kui tester näitab sisendklemmidel alla 10V pinget, siis kontrolli relee(de) ühendusi ning puhasta mass ära, kui mitte ussigi ei näita, siis julgeks pakkuda katkenud massi (kui nüüd tugevalt ei eksi, siis peaks ka sinu omal DIT-ile jooksma mass sama kaablit pidi)

muid variante nagu hetkel ei tule pähe (8V TS mootori eeliseks on see, et erinevalt uuemast töötavad tal mõlemad küünlad üheaegselt-> seega isegi kui üks poolidest õhtal on peaks mootor siiski tööle jääma :wink: sama kehtib siis ka releede, ECU raja jne kohta)
Tegelikult ma olen normaalne....

pakuks et mootori ruumis nende mustade plastik katete all( sellised pisemad katted) ja kuna 2 pooli korraga vaevalt läbi lähevad siis jah pakuks releed , kuna kui süsteem 164 variandiga vähegi sama siis 1 relee annab mõlemale poolile sädeme... 164 variandil paikneb see relee ees radika juures radika paremas nurgas eest vaates...

niisiis veel küsimusi-kas pooli pistik peab olema küljes või lahti? mul lahtise pistikuga keskmisel otsal 12,9v äärmistel ei miskit. ei voolu ei massi... relee vist leidsin-miski tavaline 5e otsaga? kus see mass võiks kõige tõenäolisemalt ära kaduda? ja kuhu ta üldse peaks jõudma? sorri et lollid küsimused aga... no ise ei tea. ja mis värvi massi juhe on? mulle tundub,need juhtmed muudavad peale iga pistikut värvi?????!!!!

eee...suht raske seletada... rohkem nagu praktiline inimene :roll: peab ise nägema... 155 kapote alla pole sattunud suurt vaatama... aga üritame siis- sel releel on oluline peal olev number-või siis saad teise leida ka all klemmide kõrval olevate numbrite järgi -töö põhimõte peab sama olema...proovi vahetada ja vaata kas tuleb säde... nii viisi massi juhtmel järge ajada on...suht keeruline...

see on juba katsetatud... relee nagu töötab. mass olemas releel ja puha- relee juhib voolu pooli pistiku keskmisele juhtmele kui ma õieti aru sain sealt...

a mis need äärmised on seal?mis sinna peaks tulema ja millal? ja veelkord tänud kõigile kes viitsivad aidata!