AUTO TEEMALINE suvaline PLÄMA vol 4 !

ega QV enda pingid kah eriti recarodele alla ei jää :roll:

EDIT: kas sellest Q4 vaimustusest on võimalik välja lugeda, et auto jäi eestisse ja müügimõtted on maas?
Tegelikult ma olen normaalne....

Praegu polegi veel selge. Mees lubas vastuse lähimail päevil anda. Ütles, et varuosadeks liiga hea. Hakkas mõtlema ülevärvimise peale Eestis, et teha siin ilusaks. Venemaal hinnad ju hullud. Ta oli enda omale Superi stanged ja ukseplastid pannud. Soovib siin sama, aga see tähendaks teise 164 laiali võtmist. Ei tea, pole väga vaimustatud sellest pakkumisest.

:duh:

mis mõte on osta Q4 ja sellele Superi stanged ümber panna :thinking: pigem tuleks siis osta Super (näiteks TB)

aga noh- eks igaühe enda asi

IMHO on 164 Q4 bodykit jälle kole nagu öö :butt:. Maitse üle ei vaielda, aga samas haruldust lörtsima ka käsi ei tõuseks.

Slicer, sa pane oma piduriappgreidi raha pigem selle auto alla. Saaksid omale tüki autoajalugu sisuliselt kilohinnaga ju :icon_thumbup:

:icon_hi:

nagu lugesite on autol ostja olemas :roll:

ja hea on - kuna hoolimata suur :fan: olemisest ... ei ole mul kuidagi mõistlik veel ühte autot osta (kuigi mis seal salata- suht napilt pääsesin :lol: )

niikuinii ei ole ma võimeline korraga kolme autoga sõitma... isegi kui väga tahaks ning kogemuste põhjal- 164 ei kannata seismist

ts wrote:nagu lugesite on autol ostja olemas :roll:
Ma lugesin härra praeguse omaniku jutust välja, et seda otsust on idee poolest võimalik veel kallutada. Aga noh, ega see tähtis polegi.

Igaljuhul, kui selle auto senist saatust vaadata, siis mul on siiralt hea meel, et sellest autost vähemalt seibe ei tehta :icon_thumbup:. Ükskõik, kas siis tulevad Superi plastid või ei.

Mis puutub välimusse, siis venemaal liigub igatsugu õudukaid. Esimene küsimus ostjalt oli, kus on tagaspoiler. Tema arvates peab kindlasti taga suur riiul olema. Mulle tundub küll minu variant kah normaalne. Eks ole näha mis saab. Probleem pidi olema transaga üle piiri. Muidugi käsiraha ei andnud, järelikult kes ees see mees.

kokku siis napilt 1169 tk :icon_thumbup:

kiirustage :icon_wave:
Image
EDIT: siiski on sellest nimekirjast puudu veel 37 autot (kokku siis koos protodega 1206)

edit 2:

kogu 164 numbrid

2.0 and 2.0 Super :arrow: 158,057
3.0 V6, 3.0 V6 Super and 3.0 4x4 :arrow: 69,748
2.5 turbodiesel and 2.5 Super turbodiesel :arrow: 45,602