Korralik täispikkuses 156 Sumps+universaal tutikas KAT
Komplekt 100.-
Asukoht Tartu
M: 156 Sumps + Universaal KAT
#3Hea tähelepanek, kui see nii ei ole. Sai ostetud 99a 2.0 TS masinale. Kuid alla ei ole jõudnud.
#5Sumpa on originaal. Kat on miski B varukas...hind oli 55 euri. Nime praegu ei mäleta. Saan järgmine nädal teada.
#6muun originaalne tookorras katalusaator. kärjed puhtad ::itpnt:: 60 euro.
alfa romeo 2.0 ts bens
B734 ZEUNA AUGSBURG
alfa romeo 2.0 ts bens
B734 ZEUNA AUGSBURG

Last edited by andru on 05 Mar 2012, 20:14, edited 2 times in total.
#7Toru läbimõõt?chargr wrote:Sumpa on originaal. Kat on miski B varukas...hind oli 55 euri. Nime praegu ei mäleta. Saan järgmine nädal teada.
Neid 55 euriseid natuke vähem või rohkem (pigem vähem) korras katte on mul terve kastitäis. On see tõestatult töötav kat? Nende odavama otsa universaalide eluiga on olenevalt asjaoludest 9 kuud kuni 2 aastat... See kat on sinna vahele keevitatud, eksole? Lambdaauk on kus? Torus/katis?
A vb mul oleks vaja sitaks torusid ja mingit peaaegu töötavat katti. Et saaks kombineerida sinise (seisnud 155) väljalaset (mis on päris kole). Kollektori osa võid endale jätta, sest ma kujutan ette, et need ei saa kuidagi omavahel sobida. 100 eur ei ole nõus maksma, aga kui saan garanteeritult töötavale (kasutatud) katile garanteeritult töötava (kasutatud) lambda kaasa, võib hinna üle diskuteerida. Isiklik keevitaja, kellele tsüklis õlut välja teed, on hea asi. Too torud ja jupid ja saad toimiva asja. Varemgi tulemuslikult kombineerinud erinevate alfade (ja teiste markide) väljalaskeid.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)