AUTO TEEMALINE suvaline PLÄMA vol 4 !
#107Uuem, feisslifted ja esivedu. Muidu enamvähem sama... pininfarina :icon_roll:
#108esivedu on alfal kuradist, jumal karistab sind sellega elulõpuni
#109Üks küsimus. 156-el pole tavaliselt armatuurlaud pehme nahaga kaetud. Minu laksulisel on ja huvituks, et kas viimaste aastate omadel võis olla. Pole nagu varem eriti märganud. Eestist uuena ostetud ja Leedus pole käinud. Varustus on ka teisel kuidagi rikkalik.
#110äkki on hallitusega kaetud? :butt:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#111Hmm ,korralik armatuur?Kas auto läheb juppideks,ku jah siis äri ära :icon_problem: 

#112Ikka plaanin kunagi valmis teha. Liiga hea varustus. Stange ja tiib veel puudu.
#113Osadel on kaetud küll, crosswagoniltel on vist kõigil.Jan1 wrote:Üks küsimus. 156-el pole tavaliselt armatuurlaud pehme nahaga kaetud. Minu laksulisel on ja huvituks, et kas viimaste aastate omadel võis olla. Pole nagu varem eriti märganud. Eestist uuena ostetud ja Leedus pole käinud. Varustus on ka teisel kuidagi rikkalik.
#114see peaks olema viimase otsa 156-te teema (Alfa kipub viimaste tootmisaastate autode sisu tegema selliseks, nagu nad oleks algusest peale võinud olla-> kethtib enamiku esiveoliste ja 75 kohta)
Tegelikult ma olen normaalne....
#116::itpnt:: Paari-kolme nädala pärast võiks idee poolest ehk juba suverehvide alla paneku peale mõtlema hakata. Ehk siis, oskab keegi suveks miskit head rehvi soovitada?
Otsin 166-le, sellepärast tahaks eelkõige midagi vaikset ja mugavapoolset, aga millega aeg-ajalt kangutada ka kannataks kui isu tuleb :icon_roll:. Praegu on kiire ringi vaatamise peale silma jäänud ContiSportContact 5 P-d, Eagle F1 Asymmetric 2-d ja Nokian Z G2-d.
On kellelgi nendega oma tagumikukogemus või tahab keegi midagi omalt poolt soovitada? Kui asja väga peeneks ajama hakata, siis mõõduks saaks neil 225/45 R17
Otsin 166-le, sellepärast tahaks eelkõige midagi vaikset ja mugavapoolset, aga millega aeg-ajalt kangutada ka kannataks kui isu tuleb :icon_roll:. Praegu on kiire ringi vaatamise peale silma jäänud ContiSportContact 5 P-d, Eagle F1 Asymmetric 2-d ja Nokian Z G2-d.
On kellelgi nendega oma tagumikukogemus või tahab keegi midagi omalt poolt soovitada? Kui asja väga peeneks ajama hakata, siis mõõduks saaks neil 225/45 R17
#117Iga rehviga on võimalik kangutada kuid oleneb rehvist mis piirini. Nagu aru saan on sul mugavus ja vaikus olulisemad. Vali siis nende järgi ja pärast kanguta nendega nii kuidas need võimaldavad. Enda autole lähevad suveks alla Potenza RE002 mis kahjuks sinu valikusse ei kuulu oma jäiga seina tõttu :naughty:
#118praegu vaatasin Auto 24-st, et mu 164 on väärt pooltuhat raha...
Õnneks muidugi on hetkel veel remondieelarve väiksem

Tegelikult ma olen normaalne....
#120Üleeile liikus see Pärnus ringi.
Vaatasin alguses, et oh sa püss, aga siis nägin taga kirja 1,8 . Nooooooojaaaahhhhhh.
Sõites hakkas eriti silma see suur ja rippuv tagapütt, mis igast august läbi sõites käis seal all 30cm edasi-tagasi.
Aga pilku püüab- seega eesmärk saavutatud.
Vaatasin alguses, et oh sa püss, aga siis nägin taga kirja 1,8 . Nooooooojaaaahhhhhh.
Sõites hakkas eriti silma see suur ja rippuv tagapütt, mis igast august läbi sõites käis seal all 30cm edasi-tagasi.
Aga pilku püüab- seega eesmärk saavutatud.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar