alfa romeo 1.9 td 96 a

mure on siis selles et alfa 146 1.9 td 96 mitte ükski salongi tuled ei põle olen kõik võimalikud asjad järgi proovinud lülitid pirnid kaitsmed on ok aga ei toimi ikka äkki kellegil mingid head soovitust mida veel võimalik kontrollida :thinking:

alfa romeo 1.9 td 96 a

kas need tuled on kunagi põlenud? Või said juba mittepõlevate salongituledega auto?

Puusalt lastes :roll: kahtlustaks laes olevat tuleplokki (sissetulev pistik nt)- selle lahtikruvimine peaks vast vastuse andma - kas Sul on ka tagumine lambike olemas ja pime?

igatahes tänu ACTA-le ma nüüd kogemata vajutan ctrl V... kes teab, mis leht mul kogemata enne mällu on jäänud

http://www.alfa145.com/upload/Alfa145Ma ... MY'99).PDF
Tegelikult ma olen normaalne....

alfa romeo 1.9 td 96 a

Kas ACTA on nüüd siis meil mingi reaalselt teoimiv asi? Ma uudiseid igaks juhuks ei loe...

Põms on seal 2 lambikest (ees/taga), eksole?
Sinna laevalgustuse plokki kipub eriti katuseluugiga autodel niiskust sattuma ja skeemikese ära suretama. Või siis vaadata üle see õnnetu pistikuots, mis sinna plokki jookseb ja seda/klemme natuke puhastada proovida. Või orgunnida endale uus plokk testimiseks ja katsetada, kas see hakkab tööle... Kuram, kas 146 laevalgus on mingi muu mudeliga kompatiibel? Põmst on mul 155 ja 33 laevalgustid (esimesed) olemas, saaks testida.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)