müüdud lukku

4xel.aknad

el.peeglid

käetugi taga,ees(laekaga)

kesklukustus(puldiga)

roolivõimendi

ABS pidurid

udutuled

reguleeritav roolisammas

tulede korrektor

el.katuseluuk (klaasist)

kindlasti veel midagi,hetkel ei tule meelde.

kehtiv tehniline ülevaatus.

vead:

väikse avariiga

tagumised pidurid ei võta,pidurivoolik laseb läbi.

käsipidur ei tööta.

esisillas on mingi kolin.arvan,et puksid läbi

tagumine vasakpoolne ukselink vajaks ka vahetust.

muidu täiesti sõidukorras.mootor kaib ilusti

lisaraha eest saab ka alfa orig. 15tolli valud 2200.-
Last edited by qwq on 11 Mar 2007, 16:58, edited 9 times in total.

müüdud lukku

2.0i twin spark ja 106kw vist on neil.filtreid ja kleepse ei ole :)

asub Haapsalus

Sõbra auto muidu ja kuna asjaga on kiire siis palus ta hinda langetada 11000.-

TINGIDA saab ka!

56610285

müüdud lukku

räägin siis natuke pikemalt autost.

auto on toodud saksast aasta tagasi.saksast tõi selle yks keskealine mees,kes on ka üks suur alfa romeo huviline.Siis juhtus väike avarii parklas(piltidel näha).kuna uus alfa oli juba saksast välja valitud,pidi sellest kähku lahti saama.

Nii sai mu sõber selle suht odava hinnaga.vahtralehed peale ja käsipiduriga kiireid kurve võtma. :lol:

kauaks muidugi käsipidurit ei jätkunud ja lõpuks ka tagumised pidurid ei võtnud.Auto oli õnneks tema käes kõigest ühe nädala.

Nii tal see siis seisma jäi.Mul oli kodus vedelemas vana rullnokk.

Iga lapse unistus BMW ja veel R6 mootoriga.Mina nägin,et alfa on veel suht heas korras ja tegime vahetuse.

ise olen romeoga sõitnud nii palju,et oma sõbra maja eest enda maja ette ja paar korda tööl ka kainud.

Nüüd on aga uus auto välja valitud ja see nädalavahetus pean järgi minema.väga kiire on!

UUS HIND 10000.-!!! ei tingi.Arvan,et selle raha eest on autot väga palju.

müüdud lukku

hei,

ma võiksin olla peaaegu huvitatud (tõsi, mitte kohe täna, vaid sõltuvalt, hm, asjaolude edukusest), aga siin on paar olulist küsimust.

Esiteks, jäi seisma, kui kauaks? Teiseks, MIKS need tagapidurid ei võta? Kurb kogemus praegu enda 33 elluäratamisel ütleb, et seismise tagajärjed võivad olla kaunis õudsed ja lisaks ostusummale, kui ise eriline mehaanik ei ole (mida ma ei ole), tuleb investeerida teist samapalju või rohkemgi, et masin lõppeks liikuma saada. Pluss tiib ja tuli ja kapott ja stange, eks, mida ka tasuta ei anta ega üles peksta.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)